_MG_6520

14 Feb HOLDT UNNA MOT PANTHERS

Tilbake fra start var Frøshaug, Lystad Jacobsen og Krogdahl, men Janna måtte klare seg uten McMonagle, Björkung og Bovim i kveldens kamp mot Ringerike. Med tre backer ute, var det evigunge Petter Kristiansen som igjen måtte vikariere på back-plass, og P skulle få mer enn nok å gjøre på Hønefoss.

 

SATTE PRESS FRA START

Gutta åpnet bra i den iskalde Schjongshallen, og det var fortjent da Hampus Gustafsson satte inn vårt første mål før perioden var halvspilt. Assist var ved Max Krogdahl. Men det skulle vise seg å bli vanskelig å overliste Fayen-Vestavik i Ringerike-målet, for unggutten – som fikk et skudd i haken på NTGs morgentrening uten at det så ut til at det hemmet han – sto nok en god kamp for vertene, og tok 10 av 11 skudd fra våre i første periode. Skuddstatistikken endte 4-11, og vi ledet fortjent etter de første 20 minuttene.

Etter godt spill i første periode ble det imidlertid en nedtur i andre periode. Vi pådrar oss den ene utvisningen etter den andre, men Ringerike skulle greie å utligne til 1-1 i spill 5 mot 5. Viktor Granholm ga oss ledelsen igjen på et frekt skudd fra bak mållinjen og via ryggen på Ringerikes keeper. Så begynte det å hagle på med utvisninger – noen litt mer riktige enn andre – og i spill 3 mot 5 setter hjemmelaget inn utligningen. Vi greier å ri av resten av perioden uten flere mål i mot, og skuddstatistikken viste 10-12 på stillingen 2-2 etter 40 spilte minutter.

_MG_6637

HAMPUS DOBLET

I starten av tredje periode er det hjemmelaget som pådro seg utvisning, og det skulle gå under ett minutt før Hampus Gustafsson igjen ga oss ledelsen på et velplassert skudd. Men gleden ble relativt kortvarig, for etter at Frøshaug måtte sette seg etter en slashing benyttet hjemmelaget igjen sjansen og utlignet til 3-3. Utligningen kom etter en periode hvor vi hadde – nesten – full kontroll på kampen, og tar vi ikke helt feil var det Ringerikes første skudd på mål i tredje periode. Snaut tre minutter senere setter Ringerikes Joachim Engesveen inn en takling mot hodet, og blir sendt av isen med en 5 minutters utvisning + video. 33 sekunder senere pådrar hjemmelaget seg nok en utvisning, og i spill 5 mot 3 banker Christian Kåsastul inn vinnermålet!

_MG_6591

Seieren satt litt langt inne, og gutta måtte nok en gang kjempe hardt for å få med seg alle poengene fra Hønefoss. Da tar vi med at Bonis hadde en megasjanse som unge Fayen-Vestavik reddet mesterlig, og at Endre Medby banket pucken i tverrliggeren. Det holdt inn, me

Lørdag er det duket for nok en bortekamp når gutta setter kurs for Furuset Forum, og vi håper at vi for første gang denne sesongen skal få med poeng derfra!
_MG_6528

 

En kamprusten Mats Frøshaug var endelig tilbake i Frisk-drakt.

En kamprusten Mats Frøshaug var endelig tilbake i Frisk-drakt.

 

Høydepunktene fra kampen:

Kommentarer

kommentarer