07 sep HOTSPRING MASSASJEBAD – VÅR NYE GULLPARTNER

HotSpring har nylig signert en gullpartneravtale med Frisk Asker. Dette er svært gledelig for oss. Vi ser frem til samarbeidet med det som er Asker og Bærums spesialist på massasjebad!

Har du noen gang tenkt over hvor deilig det kan være å ligge ute i et varmt boblebad hele året? Gjerne en kald vinterkveld? Effekten det vil gi å senke kroppen sakte ned i et varmt massasjebad etter en lang dag på jobben eller etter en hard treningsøkt?

Tekst: Thea Amanda

HotSpring kan bidra til disse opplevelsene gjennom sitt store utvalg av massasjebad, boblebad og hottubs i sin butikk på Høvik. Massasjebad i alle størrelser og prisklasser. Badenes høye kvalitet, og ikke minst holdbarhet, har gjort HotSpring til en ledende aktør på verdensmarkedet. Det er mye glede i å eie et massasjebad fra HotSpring. Det gir velvære, avslapning for både kropp og sjel, bidrar til rask restitusjon etter jobb og trening samt at det varme vannet skånsomt myker opp ledd og muskler. I tillegg er et massasjebad velegnet i alle sosiale sammenhenger. Med andre ord et sterkt vanedannende produkt.

 

BRA FOR RESTITUSJON

ZamboniI Askerhallen vil HotSpring sin flotte logo pryde våre kjære drakter, vantet og ikke minst ismaskinen. Vi møtte Daglig Leder, og eier, Knut Giæver i HotSpring for å høre litt om dette samarbeidet.

Hvorfor Frisk Asker?

”Våre massasjebad er bra for restitusjon, der har vi noe å tilføre Frisk Asker som en toppidrettsklubb. Samtidig føler vi at Frisk Asker kan, og vil, gi mye tilbake til oss. I tillegg har vi ansatte med tilhørighet til laget og jeg er selv askergutt. For meg har det alltid vært en selvfølge at om noe skulle sponses i mitt oppvekstområde måtte det bli Frisk Asker.”

Hva gjorde at dere valgte å signere avtalen med Frisk Asker?

”Det hadde litt med synergi å gjøre. Vi følte at Frisk Asker virkelig jobber for å oppnå resultater, at de har utviklet seg godt de senere årene og at det nå sitter flinke personer sentralt i organisasjonen. Samtidig føler vi at Frisk Asker var en klubb som også kunne gi noe tilbake til oss. Jeg ble med på et sponsormøte hos Varner, hvor Petter Varner hadde et veldig bra innlegg. Gjennom dette knyttet vi kontakter, som igjen førte til at markedssjef Fredrick Bråten Haugeland fulgte oss tett opp, og det var avgjørende. Vi sitter igjen med en gjensidig god avtale hvor vi tror begge parter vil få et godt utbytte.”

Hvilke forventinger har dere til samarbeidet?

”Vi har jo først og fremst et ønske om å støtte Frisk Asker på en god måte samtidig som vi ønsker å skape interesse for våre produkter via dette samarbeidet. Da kan vi bedre kjennskapen til oss i lokalmarkedet. Dette handler altså om å nå ut til kunder, og ikke minst at publikum skal få en forståelse av hvorfor Frisk Asker mener HotSpring er en spennende samarbeidspartner. Spennende fordi restitusjon er en viktig del av treningshverdagen til toppidrettsutøvere og dette kan HotSpring gi spillerne ved bruk av våre massasjebad. Noe alle kan ha nytte av i hverdag sin.”

 

Hotspring

Hvem, og hva, er HotSpring?

HotSpring er det selskapet som startet opp denne bransjen i Norge, tilbake på nittitallet. Vi var det første selskapet som så hvilke muligheter massasjebad hadde for restitusjon, velvære og sosial glede. Den gang kunne vi velge og vrake i hvilket merke vi ønsket å markedsføre. Etter mange undersøkelser og vurderinger så vi at det var store forskjeller på produktene innenfor massasjebad. Vi er nå veldig glade for at vi valgte HotSpring. Det er et produkt vi kan selge til venner og familie med stolthet og god samvittighet.” 

 

Du føler samme gleden når du senker deg ned i et HotSpring bad som når Frisk scorer.

 

Hvorfor skal vårt publikum velge et massasjebad fra HotSpring?

”De beste og fineste sosiale stundene har jeg hatt i ett av våre HotSpring massasjebad. Du føler samme gleden når du senker deg ned i et HotSpring bad som når Frisk scorer. Det er det beste boblebadet på verdensbasis og det er vi stolte av. HotSpring er også i særklasse når det kommer til energibruk. Våre bad bruker langt mindre energi enn våre konkurrenter og på denne måten kan man spare store summer over alle de årene man har gleden av våre bad. For HotSpring sine massasjebad har en unik levetid, samtidig som de krever mindre vedlikehold enn veldig mange andre massasjebad på markedet.”

Vi prater litt frem og tilbake om deres utvalg, før Knut skyter inn;

HotSpring er kvalitet, design og nytelse.” 

Fortell litt om utvalget deres:

”Vi har utvalg som strekker seg over alle prisklasser. HotSpring tilbyr fire ulike serier og kan dermed tilfredsstille alles behov innenfor massasjebad. Våre bad, fra de billigste til de dyreste, er fullisolerte og har klorfritt sølvionsystem. Dette gjør badene både billigere i drift og mer kvalitetssikre. Du får bad beregnet for tre til seks personer innenfor alle prisklasser. I øverste prisklasse bad som rommer opptil hele 9 personer” 

Her er det muligheter for alle. Badene koster fra kun kr. 29.000 og oppover. Sammen med lave driftskostnader og stort sosialt potensial, gir massasjebadene i tillegg en optimal restitusjon for hele kroppen.

 

ÅTTE GANGER KÅRET TIL “BESTE KJØP”!

Kvalitet, innovasjon og trygghet er nøkkelordene når du kjøper et massasjebad fra HotSpring. HotSpring er åtte ganger kåret til ”Beste Kjøp”! Hva gjelder utvikling er HotSpring alltid i forkant med design, vannkvalitet, energiforbruk og vedlikehold. HotSpring er fullforsikret, har fem års garanti på alle nye modeller og 20 års garanti på leveranse av reservedeler. Det er trygghet!

Når man er sliten i kroppen, og setter seg i et varmt bad med massasje får man slappet av bedre og samtidig er det behagelig”, sier vår mann, Anders Bastiansen.

Fristelsen brer seg i oss når vi ser bildene av disse flotte badene. Hvor deilig hadde det ikke vært å senke kroppen ned i et massasjebad på fredagskvelden etter en lang arbeidsuke? Eller la det varme opp kropp og sjel når kulda brer seg en vinterdag. Sitte og nyte vannet og massasjen mens boblene bruser rundt deg. Ta kontakt med HotSpring, se deres brede utvalg og opplev kundeservice på sitt beste! La helse og hygge møtes i et massasjebad fra HotSpring. Besøk dem i lokalene på Høvik. Her kan du både se produktene og ta et prøvebad for virkelig å kjenne opplevelsen HotSpring gir deg.

Kommentarer

kommentarer