22 aug HOTSPRING MASSASJEBAD RE-SIGNERER MED BOBLENDE ENTUSIASME

Asker og Bærums spesialist på massasjebad er med oss videre, og det er en gledelig nyhet.

– Har du noen gang tenkt over hvor deilig det kan være å ligge ute i et varmt boblebad hele året? Gjerne en kald vinterkveld? Effekten det vil gi å senke kroppen sakte ned i et varmt massasjebad etter en lang dag på jobben eller etter en hard treningsøkt? Det er nettopp det det handler om, sier Daglig Leder Knut Giæver idet han signerer på en ny to-årsavtale med klubben.

– Vi ser på klubbens medlemmer og samarbeidspartnere som en viktig del av det å lykkes i lokalmarkedet, og med så mange aktive partnere og bedriftseiere så var det en selvfølge at vi re-signerte, fortsetter Giæver.

HotSpring Massasjebad

HotSpring Massasjebad

 

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland er glad for at spesialisten på massasjebad re-signerer med Frisk Asker.
– Vi har hatt et godt samarbeid nå i 2 år, og ser at nye muligheter for forretning øker for hvert år, dessuten er jo badene helt magiske, sier en smilende Markedssjef.

– ”HotSpring er kvalitet, design og nytelse”, og er du Frisk Asker tilhenger og skal kjøpe bad, ja da skal turen gå til HotSpring Massasjebad. Når du skal ta vare på kroppen din er kun det beste godt nok, avslutter Haugland.

Hvorfor skal vårt publikum velge et massasjebad fra HotSpring?

Vi ber Knut Giæver fortelle litt:
– De beste og fineste sosiale stundene får du i ett av massasjebadene fra HotSpring. Du føler samme gleden når du senker deg ned i et HotSpring bad som når Frisk scorer. Det er det beste boblebadet på verdensbasis og det er vi stolte av. HotSpring er også i særklasse når det kommer til energibruk. Våre bad bruker langt mindre energi enn våre konkurrenter og på denne måten kan man spare store summer over alle de årene man har gleden av våre bad. HotSpring sine massasjebad har en unik levetid, samtidig som de krever mindre vedlikehold enn veldig mange andre massasjebad på markedet.

Zamboni

Hva med utvalget deres?
– Vi har utvalg som strekker seg over alle prisklasser. HotSpring tilbyr fire ulike serier og kan dermed tilfredsstille alles behov innenfor massasjebad. Våre bad, fra de billigste til de dyreste, er fullisolerte og har klorfritt sølvionsystem. Dette gjør badene både billigere i drift og mer kvalitetssikre. Du får bad beregnet for tre til seks personer innenfor alle prisklasser. I øverste prisklasse bad som rommer opptil hele 9 personer.

Her er det muligheter for alle. Badene koster fra kun kr. 29.000 og oppover. Sammen med lave driftskostnader og stort sosialt potensial, gir massasjebadene i tillegg en optimal restitusjon for hele kroppen. ÅTTE GANGER KÅRET TIL “BESTE KJØP”! Kvalitet, innovasjon og trygghet er nøkkelordene når du kjøper et massasjebad fra HotSpring. HotSpring er åtte ganger kåret til ”Beste Kjøp”!

Hva gjelder utvikling er HotSpring alltid i forkant med design, vannkvalitet, energiforbruk og vedlikehold. HotSpring er fullforsikret, har fem års garanti på alle nye modeller og 20 års garanti på leveranse av reservedeler. Det er trygghet!

Om butikken

HotSpring Massasjebad Ramstadsletta 8, 1363 Høvik  Telefon: 67 53 01 00
Åpningstider: Mandag – Fredag 09.00 – 17.00 Lørdag: 11.00 – 15.00

Kontaktpersoner
Knut Giæver Mobil: 930 12 650 Epost: knut@hotspring.no
Hans Christian Hansen Mobil: 932 04 372 Epost: hans-christian@hotspring.no

Velkommen til HotSpring Massasjebad!

Kommentarer

kommentarer