04 aug HOVEDPARTNER ENERGIMA FORLENGER

Det er med glede at vi kan meddele at Energima har valgt å forlenge deres avtale som hovedpartner i Frisk Asker. Det solide og velrennomerte firmaet er en viktig bidragsyter for at vi kan drive klubben fremover.

Har du noen gang sittet på kontoret og følt at det er alt for varmt? Eller følt at luften er så tett at hodet ditt ikke ville samarbeide? Har lange arbeidsdager på solfylte dager fått deg til å drømme om å ligge ved siden av en vifte for bare å få litt frisk luft? Energima er firmaet som kan hjelpe deg med et bedre inneklima på jobben. For det er dette som var ambisjonen til Magnussen brødrene når de grunnla Energima; Levere markedets beste løsninger for et godt inneklima.

De prosjekterer, finner løsninger og skreddersyr tilbudet til dine lokaler, samt utfører service, for å gjøre din opplevelse av inneklimaet som optimalt. Deres store og mangfoldige gruppe av ansatte, alt fra lærlinger til innehavere av doktorgrader, gjør at jobben blir utført med den største nøysomhet. Energima er luftkvalitet.

 

Tekst og foto: Thea Amanda

 

FORLENGER AVTALEN

Vi tok oss en prat med Odd Magne Westerheim for å høre mer om Energima.

 

Energima ny kontrakt 2

 

Hvordan ble dere engasjert i Frisk Asker, i utgangspunktet?

”Det handler vel om at Arild og Henrik, som startet Energima, er Asker-gutter. De ønsket å være engasjerte i idretten i Asker, og regnet nok samtidig med å kunne gjøre noe business.” 

Hvorfor har dere valgt å forlenge avtalen med Frisk Asker?

”Det er fordi vi har troen på et langsiktig samarbeide, både med Frisk og de andre sponsorene. Gjennom kontinuitet ønsker vi å bli den naturlig samarbeidspartneren for de andre i nettverket. Vi drar også fordeler av nettverket gjennom billigere og bedre tjenester og produkter. En annen hovedgrunn til å forlenge er at det har skjedd mye med nettverket i Frisk Asker de siste årene. Mye bedre “business to business” enn før. Det er som dag og natt.”

Dere har nå vært med en stund, og hvordan vil dere beskrive Frisk Asker som organisasjon?

”Det har vært en fantastisk utvikling i nettverket, potensialet for å gjøre business er langt større enn det var i starten. Vi har vært med siden 2008, og utviklingen siden da er formidabel”

 

Energima hovedkontor

Energimas hovedkontor ligger på Lysaker

 

OPTIMALT INNEKLIMA

Hva ønsker Energima å tilby kundene?

”Vi ønsker å tilby kundene våres et optimalt inneklima, med energieffektive løsninger.”

Hva er spesielt med Energima?

”Vi er veldig effektive, har rask responstid, samt at vi har en arbeidsmetodikk og filosofi som skiller seg litt ut fra konkurrentene. På den måten vi fremstår som mer effektive.”

På hvilken måte kan andre partnere i Frisk Asker dra nytte av deres fagkunnskap?

”Vi leverer jo tjenester som gjør at man får bedre inneklima, og det har jo alle behov for. Vi hjelper våre kunder igjennom hele prosessen. Fra å finne de beste løsningene, til å utføre service etter det er levert”

Energima er en viktig samarbeidspartner for Frisk Asker, hvordan blir dere synlig i Askerhallen?

”Vi har Energima-tribunen, logo godt synlig på drakten, samt is-reklame.”

 

Så om varme lokaler ikke gjør det optimalt for arbeidsforholdene, eller om den tette luften får dine medarbeidere til å gispe etter luft, så er Energima din venn. De hjelper deg igjennom hele prosessen, slik at du kan få et bedre arbeidsmiljø gjennom energieffektive løsninger. De vil hjelpe deg å skape et helsefremmede og et trygt inneklima, som tilfredsstiller de miljømål satt for både indre og ytre miljø, energi, utslipp og transport.

Velg det som er best for dine ansatte, best for din bedrift og dine omgivelser. Velg Energima, sammen finner vi de beste løsningene for et godt inneklima. Klikk deg inn HER, og gjør hverdagen bedre.

Kommentarer

kommentarer

Tags: