12 mar – I DAG VAR VI BEDRE ENN DEM!

ASKERHALLEN: Med to mål og to assister viste Vinny Saponari at han er tilbake, og i dag var det kun to personlige feil fra våre backer som gjorde at gjestene fra Oslo øst kom inn i kampen etter at vi styrte det meste. At det kan være så stor forskjell på laget fra fredagens kamp i Furuset Forum og i dag, sier vår bestemann i dag at kan skyldes frustrasjon fra vår side.

“Jeg tror at vi nok ble litt frustrerte på fredag etter at vi har hatt stang ut der inne, og da gjelder det å glemme de kampene og ikke la det affisere deg i den neste kampen. Det er en jevn og tøff serie, og etter at vi hadde en dårlig kamp på fredag så spratt vi tilbake i dag”, sier Vinny etter kampslutt.

“I dag var vi bedre enn dem! Vi greide å komme ut med “a fresh mind”, og ønsket virkelig å vinne. I dag kunne alle se at vi var bedre enn dem.”

Og selv om det har vært tøffe oppgjør sier Vinny at det ikke ser ut til at laget virker å være slitne på noen måte.

“Nei, selv den lange kampen hjemme sist virket det som om vi kom greit ut av, og gutta er gode til å restituere seg.”

 

3V5A4849

Vinnerne av #sofapatriotene kunne se kampen fra “beste utsikten i byen”!

 

– INGEN KOMMENTAR

Når vi spør om enkelte dommeravgjørelser i de siste kampene, så sier bare Vinny “No comment”. I forrige kamp fikk Vinny en høy kølle i ansiktet uten at dommerne gjorde noe med det, og i dag var det åpenbart at Vålerengens spillere var ute etter han. Men selv om motstander gikk avgårde med Vinnys kølle, så ble det ikke blåst – og foran 1-1 målet var det en icing-avgjørelse, eller mangel på sådan, som svært få forsto noe av i Askerhallen. Vi håper at dommerne også ser på video, men Vinny ønsker ikke å klage!

“No, no complaints! Det er som det er, og vi må bare spille det som det er. Nå gjelder det å re-fokusere foran kampen på tirsdag, og avgjøre serien der inne!”

 

FJERDE REKKA SCORET IGJEN!

Det var Mikkel Christiansen som scoret kampens første mål etter 11.30 var spilt av første periode, etter lekker assist av rekkekompis Mats Henriksen!  Nettopp det at det er flere rekker som produserer for oss tror Vinny vil være avgjørende for oss om vi skal vinne denne serien.

_MG_0093

Mikkel Christiansen

“Det er stort at også de scorer! Motstanderne prøver tydeligvis å ta ut meg, for eksempel, og da er det kjempeviktig at andre står frem og scorer”, skryter Vinny, og selv smiler bare Mikkel og sier at han scorer bare når det er tv-match.

Og selv om Nicklas Dahlberg mente at det andre målet til Vålerengen, som kom etter at vi først økte til 2-1 og 3-1 ved Vinny Saponari, var et mål som han skulle tatt – for det ergret han at han ga retur på det – så viste samme Nicklas hva som bor i han da han elegant reddet alt av det motstanderne hadde å komme med. Og Vinny er virkelig tilbake i godt gammelt slag med to mål og to assister!

 

_MG_0164

Var ikke alt som pipeblåserne dømte som vi forsto helt.

 

Flere bilder fra kveldens oppgjør.

 

RED AV 3 MOT 5

At det var et tent lag som ønsket å vinne i dag, viste gutta klart når de måtte spille en lang periode i undertall 3 mot 5. Først pådro vi oss lagstraff for å ha for mange spillere på isen, og bare 22 sekunder senere pådrar Lystad Jacobsen seg en 5 + video for knetakling mot Tobias Lindström. Men gutta viste så utrolig lagmoral i undertall, at vi tar av oss Frisk-capsen i ren beundring! Dette var sterkt og viser virkelig hva som bor i laget! Og når vi seks minutter senere får muligheten i overtall, tar det bare 27 sekunder før Oskar Nilsson banker inn 4-2 målet. Og med drøye minuttet igjen fastsetter Anders Bastiansen sluttresultatet til 5-2 med scoring i åpent bur. Vi nevner at mannen med gullhjelm, Petter Kristiansen, også noterte seg for to assister i dag, så kaptein P fortsetter å levere!

 

_MG_0095

Fredrik Lystad Jacobsen

At Lystad Jacobsen måtte gå av isen etter smellen mot Lindström er veldig beklagelig, for “Lysse” var absolutt et lyspunkt i dag! Så vi krysser fingrene for at han er tilbake på is jo før jo bedre! Men det kan bli tett med kamper på unge Fogstad Vold som er med på U20-lagets sluttspill. Kjenner vi Esbjørn rett så tar han dette på strak arm, og vil nok gjerne være med å avgjøre kampen på tirsdag.

Høydepunkter fra kveldens kamp

Klarer laget å gjenskape spenningen i dag, så kan det bli svært så underholdende i Furuset Forum på tirsdag. Vi gleder oss, og håper å se mange i Frisk-farger på tribunen!

 

 

Kommentarer

kommentarer