27 aug ICA OXEN CUP 2016

Gutta startet bra mot Troja/Ljungby, og ledet 1-0 etter første periode etter scoring av Endre Medby (bildet) med assist av Jonas Berglund og Torstein Nordrum. Men etterhvert ble nok savnet av Bastiansen, Lystad Jacobsen, Ødegaard, Kåsastul, Granholm og Krogdahl for stort, og til slutt ble det tap 5-1 i første kampen i ICA Oxen Cup 2016.

 

Mats-HenriksenI lørdagens kamp mot Mariestad ble det hett både på isen – og i boksen. Både Nicolay og Sune måtte forlate isen/boksen, og til slutt fikk også Hayes match. Resultatet? Tap 4-2, etter at Mariestad satte inn det siste målet i åpent bur. Begge våre mål ble scoret av Mats Henriksen (bildet), og Sune var – til tross for mange utvisninger – fornøyd med kampresultatet.

“Når vi ser på rekkene vi stiller med i dag, så synes jeg gutta gjør en veldig bra innsats”, sier Sune etter kampen, som sier at det er litt vanskelig å gi noen dom over hvordan våre nye spillere vil passe inn i laget.

“Nick gjorde en solid kamp i dag. For Ryans del var det hans første gang på is, men han kom til en del avslutninger og gjorde en bra kamp totalt sett”, sier Kune Sune som ikke akkurat var imponert over sine landsmenn i sebrastriper.

 

Søndag ble det tap 4-1 mot Skövde, og Ryan Hayes fikk score sitt første mål i Frisk drakt. Assistert av Oskar Nilsson satte Ryan inn reduseringsmålet, men det var aldri tvil om hvor seieren ville ende.

 

Nå setter gutta kursen hjem mot Asker, og 5. september er det klart for sesongoppkjøringens siste treningskamp når Lillehammer kommer på besøk i Askerhallen. Vi håper at mange tar turen og støtter laget – pucken droppes klokken 18.30!

 

 

 

Kommentarer

kommentarer