05 jul IKANO BANK FORLENGER OG ØKER HOVEDPARTNER-AVTALEN

En gledens dag for Frisk Asker: Ikano Bank forlenger for 2 nye år, og fortsetter som Hovedpartner!

– Med denne avtalen på plass så vil vi ha vært partner med Frisk Asker i 10 år, og det er jo verdt en skikkelig feiring, sier Head of Direct to Consumer & Marketing, Christian Gagnum.

– Da hadde det passet godt med ny NM-finale igjen, spøker Gagnum.

Ikano 2

 

HVORFOR VELGE IKANO BANK

Vi spør Gagnum hvorfor kunden og partnerne skal velge Ikano Bank?

– For oss er det viktig å sette kunden i fokus, vi skal på en måte være banken for de mange menneskene. Selv om vi ikke har et fullspektret banktilbud i dag, så gjør vi det vi kan for å tilfredsstille kundene. Vårt merkevareløfte er «On fair terms» og dette gjenspeiler seg i våre priser og vår måte å drive business. Vi tilbyr gunstige priser, og vi er ikke de somspiser fancy middager på 5-stjernes restauranter eller bor på luksushoteller. Vi er en del av mannen i gata selv og det ønsker vi å bringe videre til kundene våre.

Hva er det som står sentrum for Ikano Bank?

– For oss er det viktig at kunden får en god opplevelse og føler at de får valuta for pengene ved å benytte seg av tjenestene våre. Kundene er vårt største fokus. Vi ønsker å bygge produktene rundt kundenes behov. Kunden skal alltid være sentrum, sier Gagnum. Markedssjef Fredrick Bråten Haugland nikker gjenkjennende til det Christian forteller, for Frisk Asker er en av kundene som Christian snakker om. Ikano Bank har vært avgjørende for at vi fikk storskjermen på plass til seriestart 2017/2018 og skal ha ros for sin profesjonalitet i prosessen før skjermen kom opp på veggen. Vi opplevde Ikano Bank som en profesjonell sparringspartner, og som rådførte oss under hele prosessen, avslutter markedssjefen.

 

Ikano 1

 

OM IKANO BANK

Ikano Bank var opprinnelig eid av IKEA, møbelforetaket som ble etablert av Ingvar Kamprad i 1943. IKEA bygde seg opp med slagordet: Inte för de rika, men för de kloka. På mange måter stemmer dette slagordet også med oss. Vi ønsker vanlige mennesker med vanlige behov som kunder. I dag eies Ikano Bank av familien Kamprad, og har sitt nasjonale kontor i Asker.

Ikano bank-color-homepageVelg lokalmiljøet du også, velg samfunnsansvar, velg de som velger deg! Velg Ikano Bank.

Ikano Bank Skysstasjon 11, 1383 Asker Telefon: 66 85 86 00

Kontaktpersoner
Christian Gagnum Mobil: 48 25 03 15 Epost: Christian.Gagnum@ikano.no

Kommentarer

kommentarer

Tags: