26 apr HOVEDPARTNER IKANO BANK FORLENGER

Vår flotte drakt er fylt av mange logoer, noe vi er svært begeistret for. En av disse logoene, foran på brystet, er Ikano Bank sin. En bank som bygger på verdier hvor du står i fokus, en bank som både tilbyr kredittkort, lån, samt finansiering i forhold til leasing. For som Ikano Bank sier; Du trenger ikke å eie alt! De har en rekke avtaler med ulike firmaer og sammen med disse firmaene, finner de optimale og gode økonomiske løsninger for deg!

Tekst: Thea Amanda

Ikano Bank har vært en del av nettverket til Frisk i seks år, et langt og godt samarbeid som har høstet frukter for begge parter. Vi er glade for å fortsette samarbeidet, og dele med dere at denne hovedpartneren, Ikano Bank, har valgt å forlenge deres samarbeid med oss. Vi håper på å være en ressurs for dem, slik de er en svært viktig ressurs for klubben. Vi ønsker dem hjertelig velkommen og ser frem til veien videre med Ikano Bank som en viktig spiller i førsterekka. Vi tok oss en prat med Christian Gagnum, markedssjef hos Ikano Bank.

Fortell litt om Ikano Bank og deres forretningsvirksomhet?

Vi jobber hovedsakelig med leasing og det man kaller forbruksfinansiering. Det hele startet med IKEA, gjennom finansiering av møbler. Senere har det utvidet seg til flere andre partnere. I tillegg til dette tilbyr vi også internasjonale kredittkort og lån.” 

Hvorfor velger Ikano bank å forlenge avtalen med Frisk Asker?

”Oppsummert så er vi fornøyd med det vi får igjen fra samarbeidet. For å bryte det litt ned; vi får synliggjort vår merkevare på en meget god måte. Vi bruker det aktivt i forhold til relasjonsbygging med våre eksisterende partnere. I tillegg har vi ulike arrangementer for de ansatte  der vi går på hockeykamper sammen, i tillegg til at vi spiller hockey sammen en gang i året som en teambuilding- aktivitet. Så er det jo viktig for oss å knytte nettverk med andre bedrifter i partnerpoolen. Avslutningsvis og kanskje den viktigste grunnen, det er viktig for oss å støtte et lokalt idrettslag som gjør en så viktig innsats for barn og unge i Asker.” 

 

26614577486_0465a859fd_z

 

Hva er det unike med Frisk Asker og våre samarbeidspartnere?

”Nå har ikke jeg noe sammenligningsgrunnlag med andre sponsorater, men vi opplever at de siste to-tre årene så har det blitt veldig profesjonelt. Frisk har et stort fokus på nettverket og partnerpoolen. Hver enkelt sponsor skal kunne dra nytte, knytte kontakter, kjøpe og selge produkter. Det er blitt veldig, veldig bra. Vi opplever at det er stort fokus på å gi verdi til sponsorene.” 

Hva bruker dere sponsoratet til?

”Vi bruker det som sagt til interne aktiviteter, i tillegg til arrangementer med våre samarbeidspartnere og rent kommersielt; synlighet og merkevarebygging, samt i sosiale medier.  I tillegg ser vi på sponsoratet som en potensiell mulighet for å få nye partere, spesielt på leasing området.” 

 

STØTTESPILLER I LOKALSAMFUNNET

Christian er en hyggelig og reflektert mann, det er lett å høre at han er meget fornøyd med samarbeidet, hvordan synligheten er og ikke minst utbytte. Det er ingenting som gleder oss mer å høre! Vi fortsetter å stille Markedssjefen i Ikano Bank spørsmål, og like blid som alltid svarer han med den største iver.

Hvilke synergieffekter gir dette til Ikano?

”Ved å gjøre dette fremstår vi som en god nabo i lokalmiljøet. Viktig for oss å være en støttespiller i lokalsamfunnet, i tillegg til det utbytte vi får på det kommersielle plan.” 

På hvilken måte ønsker dere at de andre sponsorene skal dra nytte av dere ?

”Vi håper at de skal dra nytte spesielt på leasing, siden er vi et selskap med konkurransedyktige priser og ekstremt god service. Innenfor partnerpoolen er vi en aktør som kan brukes som en finansieringspartner, både store og små ting alt etter hvilke behov man har.  Vi kan bidra til at bedriften får bedre likviditet ved at man ikke må kjøpe alt på en gang. ”

 

Ikano bank-color-homepage

 

Hvorfor burde kunden og partnerne velge dere?

”For oss er det viktig å sette kunden i fokus, vi skal på en måte være banken for de mange menneskene. Det er slik vi ønsker å fremstå. Selv om vi ikke har et fullspektret banktilbud i dag, gjør vi det vi kan for å tilfredsstille kundene. Vi ønsker å være for mannen i gata! Ikke prise oss høyt eller være noen som spiser på 5-stjernes restauranter eller på luksushoteller. Vi er en del av mannen i gata selv og det ønsker vi å bringe videre til kundene våre.”

Hva er det som står sentrum for Ikano?

”For oss er det viktig at kunden får en god opplevelse og føler at de får valuta for pengene ved å benytte seg av tjenestene våre. Kundene er vårt største fokus. Vi ønsker å bygge produktene rundt kundenes behov. Kunden skal alltid være sentrum!” 

Vi avslutter samtalen med Christian og gleder oss til det videre samarbeidet. Det blir både givende og innholdsrikt. To nye år står foran oss, og vi kan ikke glede oss mer!

Visste du forresten at Ikano Bank ble etablert av Kamprad familien, som også etablerte IKEA i sin tid? Og at de derfor tilbyr optimale løsninger på nedbetaling dersom en skulle trenge det hos IKEA? Hele prosessen går på 1.2.3 og før du vet ordet av det står du der med nye møbler, eller nytt kjøkken! Og det med en nedbetalingsplan som gjør både den økonomiske hverdagen oversiktlig, forutsigbar og god. Samtidig som du kan dra hjem med det du ønsket av IKEAS utvalg, litt før enn planlagt. Finnes det noe bedre? De har også avtaler med bensingiganten, Shell, og andre firmaer.

Vi er et hockeylag med en sterk identitetsforankring i Asker. Vi er meget fornøyde med at bedrifter og firmaer som Ikano Bank, med kontor i Asker, føler det samme som oss og velger å engasjere seg i lokalmiljøet. Vi er også meget fornøyde med at de ser viktigheten av å ha et hockeytilbud for de unge i lokalmiljøet. For det er viktig for både lokalsamfunnet, og for klubben generelt.

Velg lokalmiljøet du også, velg samfunnsansvar, velg de som velger deg! Velg Ikano Bank.

Kommentarer

kommentarer