08 aug INTERNKAMP

Onsdag arrangerte trener-duoen Wold/Aasland internkamp i Holmen Ishall, hvor det “hvite laget” møtte det “oransje laget”. Kampen gikk over 2 x 25 minutter, og ble ledet av dommerduoen Lüthcke og Hansen.

HVIT MED SOLID SEIER

Fra tribuneplass fikk de fremmøtte se til tider underholdende ishockey, alt tatt i betraktning, og ikke minst fikk de se at Nicklas Dahlberg på ingen måte har sluppet seg ned i løpet av sommeren. Han viste frem flere praktredninger, og slapp ikke inn et eneste mål i andre periode. Til slutt ble det en solid 10-3 seier til det hvite laget, og det var flere mål som var av det lekre slaget!