30 jan JANNA OG VIDAR FORTSETTER

I kveld kan vi endelig bekrefte det som forsåvidt har vært klart en stund, nemlig at Jan André “Janna” Aasland fortsetter som hovedtrener, og at han får med seg Vidar Wold som sin assistenttrener.

 

– JOBBER BRA SAMMEN

Hvilke tanker gjør du deg om dette, Janna?
– Det er gøy det, og jeg synes det fungerer bra mellom Vidar og meg. Vi jobber bra sammen, og jeg synes vi ser konturene av hvordan vi ønsker laget skal spille. Ser du bort fra MS-kampen så synes jeg vi begynner å se gode ting i lagbygget, og hvordan vi jobber sammen, så jeg gleder meg til veien videre.

Jan André Aasland FOTO: Finn Eriksen

Jan André Aasland
FOTO: Finn Eriksen

Vidar er gammel keeper, og keepere har jo rykte på seg for å være litt sære og spesielle. Merker du de sidene hos Vidar også?

– Ja, er du gærn. Absolutt! Sier Janna med et digert smil, og ser bort på sin assistent.

– Keepere er annerledes, sånn er det bare. De er litt spesielle, og Vidar er ikke noe unntak, ler Janna.

Hvilken rolle vil han ha – puckflytter eller sparringspartner?

– Absolutt ikke bare puckflytter. Vi har veldig god dialog og snakker veldig mye om spillet. Vi diskuterer alle situasjoner, og sparrer bra med hverandre, så da tror jeg begge kan bli bedre. Han tar ansvar og hjelper til med alt.

 

NYGIFT

I tillegg har “Janna” giftet seg med sin Fanny, men selv sier han at han ikke hadde så mye med forberedelsene å gjøre, og gir all honnør til sin nye kone når det gjelder selve bryllupet.

– Det har vært planlagt så lenge at jeg har hatt det i bakhodet hele tiden. Fanny gjorde en god jobb med forberedelsene der, så jeg hadde mer eller mindre bare å møte opp, sier Janna.

Vi gratulerer begge som nygift, og takker for at bryllupsreisen kan utsettes til etter finalene er ferdigspilt.

 

Trenerduoen ledet laget til 6-1 seier mot Stavanger Oilers tirsdag kveld. FOTO: Finn Eriksen

Trenerduoen ledet laget til 6-1 seier mot Stavanger Oilers tirsdag kveld.
FOTO: Finn Eriksen

 

VIDAR WOLD – KLUBBENS “POTET”

Da vi hadde behov for andrekeeper, steppet Vidar inn og fikk med det notert seg for nok en sesong i Frisk Asker-drakten – hans 17. sesong for klubben! Nå var det behov for assistenttrener, og man behøvde ikke lete lenge for å finne en som var villig til å stille opp – selv om fru Wold kanskje ikke var den som var mest begeistret. I tillegg til assistenttrener jobben er nemlig Vidar også trener for Frisk Askers U15-lag, og sitter også i Sportskomiteen både i Junior, og i Senior-avdelingen. Selv synes Vidar at det er moro å kunne bidra når det trengs.

Vidar Wold Foto: Finn Eriksen

Vidar Wold
Foto: Finn Eriksen

– Det er moro å kunne bidra når det trengs, sier Vidar.

– Når det ble som det ble på trenersiden, så var det ikke nei i min munn. Jeg synes det er gøy og er glad i Frisk, så da ble det sånn.

Du fortsetter også som U15-trener?

– Ja, jeg skal kombinere de to rollene i tillegg til Sportskomiteene og andre roller. Fruen var vel ikke veldig imponert over at jeg ble med, men jeg sa at det var ut mars, så da var det greit.

Janna bekreftet at du er som andre keepere – litt sær og spesiell?

– Ja, det har han helt rett i, smiler Vidar.

– Jeg ser kanskje spillet litt annerledes, og ser det kanskje mest fra en målvakts side. Han ser det fra en utespillers side, så dermed komplettere vi hverandre. Ingen av oss har noen prestisje i å ha rett, og vi diskuterer det meste. Nå er utfordringen vår at vi må få laget til å levere på et jevnere nivå – det har ikke laget gjort så langt i år. Nå fikk vi en bekreftelse på søndag at hvis vi ikke stiller opp til kamp så taper vi. I dag viste vi at vi er et godt hockeylag, så nå gjelder det å holde oss oppe på hesten og ta med oss momentum inn i de neste kampene, avslutter Vidar Wold, Frisk Askers Assistenttrener ut sesongen 2018/19.

 

Vi ønsker begge to lykke til!

 

Frisk-LIK artikkel

Kommentarer

kommentarer