22 okt JEVNT I TOPPKAMPEN

ASKERHALLEN: Som forventet ble det et jevnt oppgjør i Askerhallen i kveld da serietoer Storhamar gjestet oss. Fortsatt må Sune klare seg uten en hel rekke av våre helter, men et lyspunkt er det at Henrik Ødegaard endelig har snørt på seg skøytene og prøvde seg på is fredag. To spillere var hentet opp fra Ringerike, og mens det for Nils Fuglesang var et gjensyn med gamle lagkamerater, ble det GET-liga debut for Kristoffer Melin, svensken som er inne i sin sjette sesong for Ringerike.

_MG_2778v1

Kristoffer Melin og Nils Fuglesang

 

UTNYTTET IKKE POWER PLAY

I løpet av de første 20 minuttene fikk vi to ganger muligheten i Power Play, men gjestene fra Hamar var vanskelig å bryte gjennom, og spilte solid i forsvar også i undertall. Pucken danset på streken, men ville ikke inn for vår del, og perioden ebbet ut med 0-0 og skuddstatistikk 8-9. Etter første pause var det gjestene som kom ut i hundre, og satte oss under skikkelig press de første minuttene av midtperioden. Bare 2.34 ut i periode satt pucken i mål, og det var svensken Victor Svensson som var sistemann på pucken. Vi pådro oss to 2-minuttere i løpet av perioden, men greide å ri av begge to. Det ble ikke flere mål verken i andre eller i tredje periode, og dermed kunne Jimmy Andersson og hans lagkamerater reise hjem til Hamar med alle poengene og tabelltopp i bagasjen.

_MG_2818v1

Nærmere kom vi ikke i kveldens kamp mot Storhamar

– TO BRA LAG

– Det ble en jevn kamp mellom to bra lag, sier Sune etter kampslutt.

– De hadde vel marginene på sin side, mens vi hadde kanskje litt flyt på Hamar hvor vi snudde kampen så hadde de flyt i dag. Og det er vanskelig å vinne kamper når man ikke scorer mål, fastslår vår hovedtrener. Og selv om han ikke liker å unnskylde laget med at vi har mange ute med skader, så synes han det er frustrerende å ha så mange spillere ute.

– Vi har jo en hel femmer ute, og det er synd vi ikke kan begynne et så tett kampprogram med fullt lag. Men de som spilte kjempet bra på!

_MG_2901v1

Nick Pageau

 

En som fikk mest spilletid blant våre er Nick Pageau, men den sympatiske canadieren klager absolutt ikke.

– Nei, spør du hvilken som helst back så vil han nok si at han vil ha mest mulig spilletid. Da føler du at du er med i kampen, og i dag følte jeg meg bra. Vi møtte et bra lag, og dessverre utnyttet vi ikke våre Power Play i dag. Det må man gjøre i denne ligaen for å vinne kamper.

Når vi nevner et par dommeravgjørelser, så ler bare Nick og sier at han ikke vil kommentere på de. Men han ga klar beskjed til en av Storhamar-spillerne at han ikke aksepterte å bli slått bak på leggen.

– Jeg ga han klar beskjed om at jeg ikke likte hans “stick-work”, men det er sånt som skjer under en hockeykamp”, smiler Nick.

 

– GJELDER Å HVILE NOK

Med det tette programmet som venter laget denne uken, er det hvile som gjelder, sier Nick.

– Nå gjelder det å hvile nok, for det er et tett program som venter oss. Vi får trene lett innimellom, men så gjelder det å være klare for de kampene som venter oss”, sier Nick. For allerede tirsdag er det ny hjemmekamp, da mot Sparta, og Manglerud Star venter i garasjen på torsdag, før Lillehammer kommer til Askerhallen lørdag.

_MG_2957v1

Christian Kåsastul hadde tatt turen til Askerhallen, men måtte registrere at gamle lagkamerater gikk på et tap i kveld.

 

TERNINGKAST?

Det var fullsatt i Askerhallen, og Sune håper at alle finner veien tilbake på tirsdag.

– Det var moro med fulle tribuner, og nå håper jeg jo at alle finner veien tilbake på tirsdag – selv om de må betale, smiler Sune.

Terningkast 3Når det gjelder kveldens kamp, sier Sune at han gir den en terningkast tre.

– Det var en godkjent kamp fra lagets side, og jeg synes det var en 3-er.

 

 

_MG_2963v1

Velkommen tilbake tirsdag!

Kommentarer

kommentarer

Tags: