29 okt JEVNT I SPARTA AMFI

SPARTA AMFI: Jimmy Andersson hadde fått fri til kveldens kamp, og i tillegg til Nordrum, Berglund, Frøystad og Pageau som alle er ute med skader ble det igjen et ungt mannskap som Sune hadde til rådighet i Sparta Amfi.

SPARTA STARTET BEST

Sparta førte de første minuttene av først periode, og det var litt mot spillets gang at Basse fikk stå veldig alene foran Spartas keeper og vippe pucken over keeper og i mål uten assist før det hadde gått fem minutter av kampen. Men gleden ble kortvarig, og Sparta fortsatte presset mot Nicklas Dahlberg som halvannet minutt etter at vi hadde tatt ledelsen måtte kapitulere mot Roest som greide å presse seg gjennom og vippe pucken over Nicklas. Utover i perioden pådro Sparta seg tre 2-minuttere, og vi må vel si at det var takket være disse at vi greide å holde oss inne i kampen. For hjemmelaget hadde en puck som danset på mållinjen bak Nicklas, i tillegg til to skudd som traff bestekompisene til Nicklas – stengene. Vi på vår side jobbet oss sakte, men sikkert inn i kampen igjen, men greide ikke å utnytte overtallspillet.

FØRSTEREKKA LEDET AN

3v5a5482

Ryan Hayes scoret igjen for oss

Andre periode ble jevnere enn første, og før perioden var halvspilt var det vår notoriske målscorer, Ryan Hayes, som igjen produserte. Assistert av poengkongen Anders Bastiansen og Fredrik Lystad Jacobsen, satte Ryan pucken kontant i Sparta-buret, og dermed var vi igjen i føringen. Men hjemmelaget ga seg ikke, og da Børresen fikk komme alene og fyre et direkteskudd på en tversoverpasning som Nicklas ikke greide å komme raskt nok over på, var utligningen et faktum. Perioden ebbet ut uten flere mål, og mens første periode endte 16-15 i skudd, ble det 6-8 i andre.

UTVISNING AVGJORDE

Ni minutter ut i periode pådrar vi oss en utvisning som skulle vise seg å bli avgjørende. For akkurat i det vi ble fulltallige fikk Bowim pucken på bakre stolpe, og satte den inn bak Nicklas. Dermed var hjemmelaget i føringen for første gang i kampen, og selv om vi prøvde med å ta ut keeper i sluttminuttene kom vi ikke spesielt nærme utligningsmålet.

Vi må igjen se oss slått av et hardtkjempende Sparta-lag, og fikk ikke den revansjen som vi ønsket oss på forhånd.