24 sep JFKNUDTZEN AS GÅR FOR SØLV

JFKnudtzen AS har vært en lojal og viktig samarbeidspartner for Frisk Asker gjennom mange år. Vi må faktisk helt tilbake til 90-tallet for å finne da de for aller første gang signerte for klubben, og det er noe begge parter er veldig stolte av. Sammen ser vi frem mot å skape et lokalt engasjement blant alle spillere og ta med oss dette inn i den nye hallen hvor målet er å skape verdens beste møteplass, og gjerne lære litt av samarbeidet med vår trofaste støttespiller.

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland sier at «samtidig som klubben ser frem mot en ny sesong, skal vi ikke glemme den identiteten som er bygd opp over tid. JFKnudtzen er en av grunnene til at dette har vært mulig».

– Vi i Frisk Asker Hockey er derfor svært fornøyde med at de fortsetter samarbeidet, og sammen skal vi videreutvikle en klubb ved å bygge identitet til enda flere lokale bedrifter og spillere, ønske nye partnere og spillere velkommen og engasjere stadig flere rundt klubben, avslutter markedssjefen.

JFK

 

– ØNSKER Å STØTTE EN KLUBB I NÆRMILJØET

Vi tok en prat med Administrerende Direktør Per Arne Torgersbråten og om hvorfor de velger å satse på Frisk Asker år etter år:

– JFKnudtzen AS støtter Frisk Asker fordi vi er et Asker firma som ønsker å støtte en klubb i nærmiljøet, – lokal idrettsglede.

– I tillegg har eiere av bedriften hatt interesse og verv i klubben helt tilbake til 90-tallet. Vi har et ønske om å videreføre dette samarbeidet.

Fra 1995 til 2010 var Bredo Knudtzen lege for Frisk Asker. Han ble, av en tidligere kamerat, spurt om å stille som lag-lege på en kamp. I garderoben ble han da for gutta presentert som den nye lag-legen, og ble værende som det i 15 år. Bredo ser tilbake på en fantastisk tid, og har vært med å ta en gullmedalje fra Norgesmesterskap som han har hjemme. Det var i perioder han stilte 24/7 for gutta, og det var ikke unormalt at spillere kom hjem til han etter treningskamp med noen skader.

 

Om JFKnudtzen AS

Med utgangspunkt i koblingsteknikk har JFKnudtzen AS vært en trygg og langsiktig samarbeidspartner for sine kunder og leverandører innenfor elektro & automasjon i over 60 år. Bedriften fokuserer på følgende bransjer:

  • Maritim
  • Olje & Gass
  • Infrastruktur
  • Industri

Bedriften har i dag 33 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på 157,4 mil. Deres hovedkontor og logistikksenter er lokalisert på Billingstad rett utenfor Oslo. De markedsfører og selger kvalitetsprodukter fra ledende internasjonale aktører og kan tilby kompetanse, innovative produkter og tjenester som danner grunnlag for solide konsepter tilpasset sine prioriterte bransjer.

1. september endret JFKnudtzen sin logo, grafiske profil og firmanavn for å møte kravene til å være en oppegående merkevare i dagens marked.

 

Kontaktinfo

JFKnudtzen AS

Billingstadsletta 97, 1396 Billingstad

Telefon: 66 98 33 50 E-post: firmapost@jfknudtzen.no

Kommentarer

kommentarer