30 jul JFKNUDTZEN AS ER MED VIDERE

En lang og trofast partner er med nok en sesong, og for gjengen i JFKnudtzen AS så er lidenskapen den viktigste faktoren for at de har vært Frisk Asker siden tidlig 80-tall.

Vi tok en prat med Administrerende Direktør Per Arne Torgersbråten om hvorfor de velger å satse på Frisk Asker år etter år.

– Klubben har etter hvert opparbeidet seg et godt rykte, og med gode samarbeidspartnere ser vi endelig at det presteres sportslig meget høyt» For oss er lidenskapen og kjærligheten til klubben det aller viktigste, og i tillegg har eiere av bedriften hatt interesse og verv i klubben helt tilbake til 90-tallet. Fra 1995 til 2010 var Bredo Knudtzen lege for Frisk Asker, og basert på dette har vi hatt et ønske om å videreføre dette samarbeidet, sier Torgersbråten.

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland sier at «for oss er den identiteten som er bygd opp over tid viktig, og JFKnudtzen AS er en av grunnene til at dette har vært mulig».

– Vi er derfor både stolte og ydmyke over den tilliten de viser oss, og setter utrolig stor pris på at de forlenger avtalen for sesongen 2018/2019, avslutter markedssjefen.

JFK

 

Om JFKnudtzen
Med utgangspunkt i koblingsteknikk har JFKnudtzen AS vært en trygg og langsiktig samarbeidspartner for sine kunder og leverandører innenfor elektro & automasjon i over 60 år. Bedriften fokuserer på følgende konsepter:

Koblingsteknikk – Industriautomasjon – Kapslinger – Smart energi – Verktøy – Merkesystem – Tavlemateriell.

Bedriften har i dag 32 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på 167.9 mil. Vårt hovedkontor og logistikksenter er lokalisert på Billingstad rett utenfor Oslo. Vi markedsfører og selger kvalitetsprodukter fra ledende internasjonale aktører og kan tilby kompetanse, innovative produkter og tjenester som danner grunnlag for solide konsepter tilpasset våre prioriterte bransjer.

Kontaktinfo
JFKnudtzen AS
Billingstadsletta 97, 1396 Billingstad
Telefon: 66 98 33 50
E-post: firmapost@jfknudtzen.no

Kommentarer

kommentarer