18 okt JIMMY ER MED VIDERE!

I dag skulle Jimmy Andersson spilt sin siste kamp som vikar-back for oss, men heldigvis har vi en Nicolay Sørensen i Sportskomiteen som nekter å ta et nei for et nei – i kontrakts-sammenheng, vel og merke. For etter at 31-åringen først hadde sagt seg villig til å utvide “vikariatet” med ytterligere èn uke, fikk Nicolay blod på tann. Og etter godsnakking med både Jimmys fru og Jimmys arbeidsgiver, så kom man endelig frem til en løsning som gjør at Jimmy kan fortsette i Frisk-drakt ut hele sesongen.

“Vi er strålende fornøyde med å få Jimmy med videre”, sier leder for Sportskomitèen, Nicolay Sørensen nå i ettermiddag.

“Han har gjort en god jobb så langt, og vi hadde veldig lyst til å få han med også resten av sesongen”, sier en smilende Nicolay.

 

– TAKKNEMLIG FOR Å HA EN SÅ SNILL SJEF

Bestemannspris til Jimmy Andersson. Men han måtte se Lillehammer score i sudden fra utvisningsboksen.

Jimmy Andersson fikk bestemannsprisen mot Lillehammer.

Vi treffer Jimmy på telefon fra spillerbussen på vei til Stjernen-kamp i Fredrikstad, og han er raskt ute med å takke sin sjef i GL Bygg AS, Ole Gaasø, for at han lot han fortsette å spille hockey på et høyt nivå.

“Jeg er veldig takknemlig for å ha en så snill og trivelig sjef som Ole, og at han lot meg gå på dagen. Vi snakket sammen i går, og skilles som gode venner og ingen sure miner. Så jeg er veldig glad for at han lar meg fortsette å spille hockey på et høyt nivå”, sier Jimmy.

Han legger ikke skjul på at det var mye han måtte tenke gjennom før han tok den endelige beslutningen. Selv skal han fortsette å pendle til Hamar, for med to barn – hvorav ett i barnehage – så ønsket de ikke å endre på det.

“Nei, jeg fortsetter å pendle som jeg har gjort til nå”, bekrefter Jimmy.

Og forklaringen på hvorfor han til slutt takket ja til fortsatt spill for Frisk Asker?

“I Sverige kalles det å få blod på tann, og det kjennes kult å få fortsette”, ler Jimmy, og sier at han også er veldig fornøyd med at Frisk har gjort alt de kunne for å legge forholdene best mulig til rette for han.

Selv om han lå etter treningsmessig så begynner det å kjennes bedre.

“Jo, det kjennes bedre og bedre, og egentlig kan det vel bare gå en vei fra nå, og det er oppover!” smiler den sympatiske 31-åringen.

 

– BLIR SPESIELT Å MØTE STORHAMAR

Jimmy Andersson (#69)

Jimmy Andersson (#69) i Storhamar-drakt

Allerede om en uke er det klart for bortekamp mot Storhamar, og Jimmy innrømmer at det nok blir litt spesielt når Frisk skal møte Storhamar neste tirsdag.

“Jeg har mange gode minner fra min gamle hjemmearena, og det blir nok spesielt å spille mot Storhamar der oppe. Men når man først er i kamp, så er det Frisk Asker som gjelder”, sier Jimmy, som gleder seg til fortsettelsen.

 

Det gjør vi også, og vi ønsker Jimmy velkommen som fast inventar i klubben!

 

 

 

Kommentarer

kommentarer