24 jan – J**LIG SKUFFET

Alt så ut til å gå etter planen etter at de første 20 minuttene var spilt, men etter en meget god første periode fulgte en svært dårlig midtperiode, og deretter måtte vi se seieren glippe med bare 10 sekunder igjen av tredje periode. I den påfølgende sudden scoret ingen av lagene, mens gjestene fra Narvik greide å score på to straffer mot vår ene. Dermed måtte vi nok en gang se oss slått av nykommerne fra “Viktoriahavn”, og det var en svært skuffet Janna Aasland vi møtte i garderoben etter kampslutt.

Lysse med sitt 7. mål for sesongen. FOTO: Finn Eriksen

Lysse med sitt 7. mål for sesongen. FOTO: Finn Eriksen

– J**LIG SKUFFET

Janna Aasland greier ikke å skjule skuffelsen etter at Narvik kunne gå jublende ut av Askerhallen med to poeng godt nede i lomma, mens vi altså nok en gang må se oss slått av Narvik med duoen Hurley og Murphy som klokket inn hele 30.12 og 27.56 i istid i løpet av kveldens kamp.

– Jeg synes vi gjør en veldig god første periode hvor vi har full kontroll. Vi går ut med god trøkk, gjenvinner mange pucker og gjør mye riktig. Men i andre periode blir vi med på deres “hawaii-spillet” som vi vet Narvik liker, hvor spillet bølger frem og tilbake, og det svinger med 2 mot 1, 3 mot 2, 4 mot 3 hele veien, og vi blir litt med på det. Vi begynner å “pinche” med backer, og vi ender ofte opp med tre forwards på offensiv blålinje. Bra at vi får det 4-3 målet, og egentlig føler jeg at vi har brukbar kontroll i tredje periode, hvor de ikke blir så farlige. Vi blir kanskje litt passive kanskje, og så kommer utligningen når det gjenstår bare 10 sekunder. Da blir det vanskelig å ta dem.

Narvik scoret tre mål i midtperioden. Foto: Bjørn H. Fredriksen

Narvik scoret tre mål i midtperioden. Foto: Bjørn H. Fredriksen

 

– De to første perioden blir veldig forskjellige, som natt og dag, faktisk. I andre periode blir det den tur-retur hockeyen som tydeligvis ikke passet oss så bra i dag, og selv om de ikke scorer på kontringer så blir vi straffet hardt når vi gjør personlige feil i egen sone. Og det vet vi skjer. Men jeg må si at jeg er j**lig skuffet i dag, for her skulle vi hatt alle poengene, slår Janna fast.

 

Christian Kåsastul måtte forlate isen med skade allerede etter fire minutters spill. Foto: Henning Ekeli

Christian Kåsastul måtte forlate isen med skade allerede etter fire minutters spill. Foto: Henning Ekeli

KÅSASTUL TROLIG MED PÅ SØNDAG

I første periode måtte Christian Kåsastul gå i garderoben etter en saftig knetakling fra Narviks Kåre Benjamin Byrkjeland. Sistnevnte fikk 5 + video, og måtte også forlate isen. Heldigvis tyder alt på at Kåsas skade ikke er alvorligere enn at han vil kunne være tilbake på søndag. Da møter vi Grüner som vi har en gedigen høne å plukke med etter at de tok skalpen vår i Grünerhallen like før jul. Den skal vi ha tilbake, og det skjer søndag klokken 16.30! Vi satser også på at gutta viser frem det spillet de viste i første periode i dag – og så glemmer vi det som skjedde resten av kampen.

 

En liten opptur var det å se Geheb score sitt andre for sesongen. Foto: Henning Ekeli

En liten opptur var det å se Geheb score sitt andre for sesongen. Foto: Henning Ekeli

 

MÅLOVERSIKT

1. periode

1-0 –  59 V. Granholm – Assist: 15 M. Dokken ,  28 M. Geheb  2:19

2-0 – 40 F. Jacobsen – Assist: 17 M. Christiansen ,  59 V. Granholm 8:57

3-0 – 17 M. Christiansen – Assist: 42 H. Ødegaard 15:30

2. periode

3-1 – 88 W. Murphy – Assist: 47 J. Kvål ,  25 R. Lindström 21:08

3-2  49 A. Niskakangas – Assist: 19 C. Hurley  27:55

3-3  49 A. Niskakangas – Assist: 88 W. Murphy ,  19 C. Hurley 33:41

4-3  28 M. Geheb – Assist: 15 M. Dokken ,  59 V. Granholm 34:19

3. periode

4-4  17 M. Nordlund – Assist: 19 C. Hurley ,  10 J. Bolton 59:51

Kommentarer

kommentarer