08 mar GJORDE JOBBEN – SIKRET BRONSEN

Det er en fornøyd Marius Bjerke som kan konstantere at Stjernen ble slått med hele 6-0 i Stjernehallen.

Det tok litt tid, men så bare rant det på etterhvert. Vi tar dette som en solid seier, og det var moro etter bra spill fra gutta, sier Assistenttrener Bjerke.

For før sesongen hadde alle “ekspertene” tippet oss langt nede på tabellen, selv om vi – teknisk sett – ble nummer fire i fjor. I garderoben har gutta aldri vært i tvil om at de var gode nok!

Nei, vi visste vi var gode nok. Stammen er her fortsatt, og unggutta blir bare bedre og bedre. Så det var aldri tvil fra vår side, sier Marius, og fortsetter,

Eneste vi var bekymret for var at vi skulle bli for komfortable og tro at dette skulle gå av seg selv. Men gutta gjorde jobben så til de grader i dag!

Vi har Anders Bastiansen som gikk inn som kaptein i Petters fravær, og han viser vel hva som bor i han i kveld?

Ja, Basse er bunnsolid! I alle faser av spillet, både offensivt og defensivt! I tillegg er han utrolig viktig i den situasjonen vi er i nå, og det lyser lederskap av han. Mye på grunn av han greier vi å holde roen, og han er en bra leder som drar gruppa frem, avslutter Marius Bjerke – før han skynder seg å tilføye:

Husk å takke alle de fremmøtte supporterne! De var til utrolig stor hjelp for oss her nede – vi hørte dem! Bra innsats fra tribunen!

– FLYTER BRA PÅ

En som ikke ga seg før han hadde scoret to og fått tre assister, var nevnte Anders Bastiansen.


3V5A0898
Gratulerer med bronsen, og ikke minst med en solid kamp i dag!

Jo takk, det flyter bra på om dagen! Det var fint at vi greide bronsen, og i dag var det bra at vi scoret først. Tror det fort kunne blitt en tøffere kamp hvis de hadde satt noen av sine sjanser, men vi hadde marginene på vår side i dag. Vi konset på å vinne kampen, og Stjernen hadde jo ingenting å spille for i dag.

Rekka med Thomas, Mikael og deg ser ut til å klikke bra sammen?

Jeg synes vi har spilt bra sammen i hele år, og fyller hverandre bra ut, sier Basse, og sier at han ikke legger særlig vekt på at han helt på tampen passerte Thomas på poengtoppen.

Nei, da er det mye viktigere at vi greide bronsen, fastslår Anders.

Men den betyr ikke så mye i sluttspillet, smiler Basse.

Nå blir det Vålerengen i kvartfinalen – ble det diskutert i spillergruppen?

Ja, vi mente vi hadde bedre statistikk mot dem enn mot Storhamar i år, og i tillegg har vi lyst til å møte dem. Vi har fire bra rekker å rulle på, som vil være en fordel i sluttspillet. Men jeg vil si at det er 50/50 når det gjelder hvem som vinner, for det er to jevne lag. Det blir tøft, og morsomt! Jeg gleder meg til sluttspillet starter, sier Anders Bastiansen, vår bestemann i dag.

Målscorere i dag:

1. periode
Ingen mål
2. periode
Frisk Asker – Oscar Ahlström (power play) (Anders Bastiansen) 3:20
Frisk Asker – Mikael Dokken (Anders Bastiansen) 6:22
Frisk Asker – Thomas Valkvæ Olsen (Mikael DokkenAnders Bastiansen) 12:50
Frisk Asker – Anders Bastiansen (Thomas Valkvæ OlsenOskar Nilsson) 18:35
3. periode
Frisk Asker – Anders Bastiansen (power play) (Victor AhlströmOscar Ahlström) 6:42
Frisk Asker – Victor Ahlström (Dag Christian FrøystadOscar Ahlström) 11:10

Kommentarer

kommentarer