23 des JULEHILSEN FRA STYRELEDER

Kjære alle hockeyvenner!

 

Takk for året som har gått. Det har vært et innholdsrikt år.

 

Øystein Hærem

Øystein Hærem

Den viktigste som har skjedd for klubben, er at Asker kommune har sagt ja til å bygge en ny arena. Tusen takk, Asker kommune! Dette er svært viktig vedtak for klubben, både i forhold til elite og bredde. Økt iskapasitet gjør at foreldre og barn i større grad kan få faste istider som gjør hverdagen lettere. Bedre og faste treningstider betyr også at a-lagsspillere lettere kan kombinere eliteidrett med utdanning og arbeid. Kommunen har invitert oss til å bygge, eie og drifte de kommersielle arealene i den nye arenaen, og det er ekstra gledelig å kunne meddele at vi nå har klart å skaffe egenkapital til de kommersielle arealene. Vi håper derfor å ha endelig finansiering på plass i løpet av januar 2017.

 

Sportslig har det gått opp og ned. Vi kom på en sterk 3. plass i serien sesongen 2015-2016, og skuffelsen var derfor stor da vi nok en gang ble slått ut i kvartfinalen av Vålerengen. Vi har noe å revansjere! I løpet av sommeren fikk vi på plass et spennende lag, med blant andre hjemvendte spillere som Henrik Ødegaard og Fredrik Lystad Jacobsen. Etter en god start, til tross for mange skader, hadde vi en utfordrende periode med 8 tap på rad. Heldigvis har vi vunnet de to siste kampene, og med to seire i romjulen har vi fire strake seire. Det vil være en god avslutning på året. Velkommen til romjulskamp i Askerhallen 30.12 kl 1830!

 

GODT ÅR PÅ MARKEDSSIDEN

På markedssiden har det vært et godt år. Det mest vellykkede har vært at nettverket fungerer godt, med god hjelp fra sponsorrådet, samarbeidspartnerene, vår markedssjef Fredrick Bråten Haugland og våre frivillige. På den store nettverksdagen i Asker ble vi kåret til årets nettverksbedrift. Det er vi stolte av! Vi vil jobbe videre med å styrke nettverket. Våre viktigste samarbeidspartnerne er de som allerede er med i nettverket. Det skal være vårt hovedfokus i 2017. Samtidig ønsker vi nye samarbeidspartnere velkommen, og vårt mål er å skape den aller beste møteplassen!

 

Fra Varners flotte hovedkontor.

Fra et av arrangementene i nettverket, Asker City Race

 

DUGNADSKLUBB

Frisk Asker er en dugnadsklubb. Takk til alle dere frivillige! Dere gjør en uvurderlig innsats for klubben, og det er vi glade og takknemlige for. Frivilliges bidrag vil også i fremtiden være en av de viktigste bærebjelkene i klubben. Samtidig må vi utvikle en organisasjon som er tilpasset dagens drift, og utviklingen vi står foran. Derfor jobber vi hardt med å forbedre organisasjonen. Det er med stor glede vi kan meddele at vi har fått Syver Gjøingsli som frivillighetskoordinator i klubben. En viktig del av hans oppgaver vil være å kartlegge alle våre frivillige, hvilken kompetanse og interesse de har, hvilke behov klubben har, sikre at vi har riktig frivillig til rett oppgave, og rekruttere nye frivillige. I årene som kommer vil organisasjonsutvikling stå høyt på agendaen.

 

SAMFUNNSENGASJEMENT

Anders Rytter

Anders Rytter

Vi jobber også med å utvikle vårt samfunnsengasjement. I samarbeid med Dressmann og Støtteforeningen for kreftrammede har vi også i år gjennomført «Bamsekampen», med stor suksess. Vi samlet inn 1600 bamser og kr 160.000,- kroner, og denne uken var vi på Vestre Viken sykehus i Drammen og overrakte bamsene og pengene. Det er sterke inntrykk, og det er godt å få være et lite bidrag i kamper som er mye større og viktigere enn våre hockeykamper.  Jeg vil også nevne vår faste tilhenger og gledesspreder Anders Rytter som dessverre gikk bort i februar i år. Måten han viste sitt engasjement for Frisk Asker på gir glede og inspirasjon til alle oss som deltar i klubben i dag.

 

Det er også mange andre små og store hendelser som vi tar med oss. Og selvsagt har vi også mange utfordringer. Men hvem har sagt at det skal være lett å drive en ishockeyklubb? Det å være med i Frisk Asker gir mye. Det er en glede å få være en del av noe som er større enn oss selv. Gleden over å vinne over utfordringer sammen, gleden over å lykkes sammen, og kanskje aller viktigst, gleden over å være sammen. Julen er en tid til å reflektere over nettopp dette: Å være sammen. Når vi vet at ikke alle har noen å være sammen med, så gir det ekstra mening til det samværet Frisk Asker står for. Vi ønsker alle velkommen til Askerhallen i romjulen og i året som kommer, både på kamper og andre arrangement. Vi gleder oss til å se deg!

 

Med disse ord vil jeg på vegne av hele IF Frisk Asker Hockey ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år!

 

 

Med vennlig hilsen

IF Frisk Asker Hockey

Øystein Hærem

Styreleder

Kommentarer

kommentarer

Tags: