09 des JULESTEMNING PÅ FROKOSTMØTE MED «REGIONENS NETTVERK NUMMER 1»

Tirsdag 03.desember inviterte klubbens markedsavdeling sine partnere til årets julefrokost på Asker Kulturhus, med tema «overraskelse». Energima startet arrangementet med virkelig å by på seg selv ved å vise en «ønske-reprise» av videoen hvor selskapets HR-sjef (Odd Magne Westerheim) blir lurt på tur. Etter videoen fokuserte Westerheim på hvor mye Energima har handlet internt i nettverket, og oppfordret flere til å tenke på samme måte.

Dagens hovedattraksjon var minikonsert med låtskriver og artist Ine Hoem. Hoem henter inn elementer fra både moderne elektronisk popmusikk og jazz-universet, og fremførte fire låter. Hennes stemme traff forsamlingen rett i hjertet, og satte oss i den perfekte julestemningen da hun avsluttet med «Helga Natt» på nynorsk (!). Etter minikonserten kunne klubben trygt erklære julen 2019 for offisielt åpnet.

 

20191203_081418

“HOCKEY FOR DUMMIES”

I del to av programmet var det duket for «Hockey for Dummies»-show ved Vidar Wold og Jan Andre Aasland. Radarparet tok de fremmøte med på en reise i hockeyens verden; en verden full av regler, taktikk og dommere, og det var tydelig at mange av våre gjester lærte mye nytt! Deretter fulgte de opp med en kort status om de sportslige prestasjonene i GET Ligaen, før Mette Sørensen og Fredrick Bråten Haugland tok over stafettpinnen. De informerte om markedsaktivitetene for første halvår av 2020, «Damenes Aften» ble lansert, klubbens nye webside ble presentert, samt en ny og forbedret nettbutikk. Tradisjon tro fikk flere av klubbens partnere anledning til å presentere seg på «kollekten», en aktivitet som virkelig bidrar til økt salg og bedriftskjennskap.

 

20191203_093434

 

Frokostmøtet ble avsluttet med en aldri så liten Kahooot-quiz, og vi gratulerer våre partnere Neo Select, G4 Elektro og Explendo som tok de gjeveste plasseringene.

Høydepunkter fra frokostmøtet ser dere her:

Video: LarsLars Productions

Foto: Bjørn Henning Fredriksen og Fredrick Bråten Haugland

 

På vegne av Frisk Asker vil vi takke Asker Kulturhus, Hvalstrandfestivalen, Energima, Ringnes, Selecta og Asker Kroen for bidrag til dette frokostmøtet. Tusen takk!

 

20191203_075508

Kommentarer

kommentarer