15 mar KAN AVGJØRE HJEMME

I kvartfinaleserien mot Lillehammer har borteseier blitt gjennomgangstonen, og også i kveld skulle det ble borteseier. En solid sådan!

Etter de første 20 minuttene var det hjemmelaget som ledet 3-2, men i midtperioden spilte våre en av de beste periodene så langt i denne kvartfinaleserien og banket inn fire pucker i Lillehammer-buret! Naturlig nok ble det litt mer defensivt spill i den siste perioden, og hjemmelaget greide å redusere kun en gang før Viktor Granholm satte pucken i åpent bur – og sitt andre for kvelden!

Petter Kristiansen finner Endre Medby som setter inn 1-2 målet. Foto: Arild Åssveen / Maxiprint

Petter Kristiansen finner Endre Medby som setter inn 1-2 målet.
Foto: Arild Åssveen / Maxiprint

 

To scoringer ble det på Viktor Granholm i kveld. Foto: Arild Åssveen, Maxiprint

To scoringer ble det på Viktor Granholm i kveld.
Foto: Arild Åssveen, Maxiprint

 

– TRIVES GODT MED BASSE OG THOMPSON

En som kunne si seg godt fornøyd med kvelden er Viktor Granholm. Han var satt opp i førsterekka med Bastiansen og Thompson, og svarte med å score to mål – hans to første i denne kvartfinaleserien.

– Det var deilig å vinne nok en bortekamp, som betyr at vi kan avgjøre det hjemme på søndag. Jeg trives godt med Basse og Thompson, og det var Thompson som gjorde jobben foran scoringen min i det åpne målet. Han gjør en veldig god jobb for laget som betyr mye for oss, sier Viktor om Garret som også hadde assist på hans første scoring. Det samme hadde Anders Bastiansen, og med Mikkel Christiansens mål i Power Play fikk vi målscorere på alle fire rekkene i kveld.

– Ja, det ble mål på alle fire rekkene, og det må vel bety at vi har en veldig bred stall som kan bli en fordel i fortsetningen, smiler Viktor Granholm. For nå vil gutta gjøre alt som står i deres makt for å slippe å ta nok en busstur til Lillehammer!

– Det hadde vært deilig å avgjøre på søndag, og jeg håper mange tar turen til Askerhallen. Vil også takke de mange som hadde tatt turen til Lillehammer i kveld, det var godt å ha solid støtte fra tribunen – de høres godt, slår Viktor fast.

 

MÅLSCORERE
3 – 58:33 4 – 7
3 – 45:59 4 – 6
2 – 37:49 3 – 6
2 – 35:38
 47 S. Johansen – Assist: 82 K. Bonis 
3 – 5
2 – 32:09 3 – 4
2 – 27:22 3 – 3
1 – 18:24 3 – 2
1 – 15:03 2 – 2
1 – 10:41 1 – 2
1 – 05:43 1 – 1
1 – 04:05
 9 J. Benik – Assist: 88 A. Cangelosi 
1 – 0

Kommentarer

kommentarer