11 mai KAPTEIN P HAR SIGNERT!

Vi har gleden av å bekrefte at Petter “P” Kristiansen i dag har skrevet under på en ny ett-års kontrakt med klubben hvor han har tilbragt hele sin karriere! Han har i skrivende stund 603 kamper for Frisk Asker sitt A-Lag og går nå løs på sin 15. sesong, hvorav fem av de som kaptein, i Frisk-drakten!

Petter er bare 31 år (fyller 32 på lørdag!), men er allerede som en klubblegende å regne. Om 40 kamper tangerer han Johnny Nilsen sin klubbrekord på 643 kamper. Storhamar hadde sin Pål Johnsen, Vålerengen hadde sin Øystein Olsen, vi har vår Petter Kristiansen!

3V5A4267

P med gullhjelmen i årets sluttspill

 

“Petter er en viktig mann å få signert. Lojale klubbspillere ser man ikke i dagens moderne idrett, og Petter har vært lojal mot klubben i hele sin karriere. Jeg husker Petter hadde tilbud av Stavanger Oilers for noen år siden, men det var ikke snakk om å bytte ut Frisk med noe annet. Petter har hatt en veldig fin sesong, og et sluttspill som var langt over forventning”, sier Patrick Gandolfi Hellman i Sportskomiteen.

“Lojal er ett ord som passer Petter bra, for han er ikke bare lojal mot klubben, men er kanskje den spilleren som er mest lojal ovenfor sin rolle i laget og ikke minst spillesystemet til Sune og Marius. Vi i sportskomiteen er veldig glad for at Petter blir med nok en sesong og at han hadde tid til å skrive under på en ny kontrakt, rett før han blir pappa for andre gang” sier Patrick.

kristiansen

 

SOLID SLUTTSPILL

De fleste husker nok Petters innsats i årets sluttspill, og ikke minst hat-trick´et i 3-2 seieren mot Vålerengen hjemme i Askerhallen. Vi innrømmer at det ikke er hverdagskost, verken for P eller de fleste andre spillerne, men det viser at han ikke har glemt sine gamle kunster. Vi glemmer heller ikke at han vikarierte som back i mange kamper i starten av sesongen, og det viser også hva det bor i hockeyspilleren P.

Vi gleder over å ha med Petter nok en sesong, og regner med at vi har de fleste av våre supportere med på dette!

 

 

Kommentarer

kommentarer