25 mai KAPTEIN P ER MED VIDERE!

I dag ble det endelig klart at også Petter Kristiansen er med neste sesong, og både hovedpersonen selv og Nicolay Sørensen i Sportskomitéen er fornøyde med at kontrakten endelig er signert.

– Vi er kjempehappy med å ha med oss Petter videre også neste sesong. Han er virkelig det en kan kalle for “ekte Frisk Asker-gutt”, som er mer eller mindre født og oppvokst i Askerhallen og gått gradene i klubben, sier Nico til hjemmesiden nå i ettermiddag.

Selv sier Petter at han er fornøyd med å være med videre.

– Det er jo dette jeg elsker å drive med, og som jeg har gjort hele livet, så jeg er veldig fornøyd med å få være med videre, sier P som akkurat har avsluttet eksamen i Fysiologi – Treningslære. Han legger ikke skjul på at det er med tanke på at han, når han en gang i fremtiden legger skøytene på hylla, gjerne vil ha muligheten til å jobbe med hockey. Men det er et stykke frem til det skjer, håper vi, for enn så lenge er det Frisks A-lag som gjelder.

3V5A7841

 

 

Petter har rukket å bli 31 år (13. mai), og debuterte på A-laget i 2003/04-sesongen. Han har vært kaptein de fire siste sesongene, og noterte seg i år for 6 mål og 6 assister på 44 kamper. Høydepunktet i karrieren var nok seriemesterskapet i 07/08-sesongen, hvor han også fikk 3 kamper for Norges landslag. Denne sesongen rundet han 500 kamper for Frisk Asker, og mottok  gullklokke for den innsatsen. Petter har blitt familiemann, og har fått ansvaret for egen trening i sesongoppkjøringen, noe han selv er godt fornøyd med.

 

Hvordan er kroppen etter en lang sesong?

– Det har jo blitt noen skavanker, men et par turer til Akimi så er det fikset, avslutter en smilende Petter Kristiansen.

 

Vi gratulerer P med ny kontrakt, og gleder oss til ny sesong med Petter Kristiansen på laget!

 

Kommentarer

kommentarer