10 mai NY KEEPER PÅ PLASS

Etter at Kenneth takket nei til tilbudet vårt, måtte vi kaste oss rundt for å finne en målvakt som er god nok til å avlaste Niklas underveis i sesongen, og ikke minst kunne gå inn og spille fast i GET-Ligaen.

Vi har gleden av å bekrefte at vi i dag har skrevet en 1+1 kontrakt med keeperen Ole Morten Furseth.  Furseth er en keeper som, til tross for at han bare er 23 år, har masse erfaring fra Get ligaen, både fra Lørenskog og Kongsvinger, og vi tror han kan utvikle seg enda mer i løpet av de neste to sesongene.

“Jeg synes det var synd at vi ikke kom til enighet med Kenneth, for han viste at det bor mye i han under finalekampene mot Stavanger”, sier Patrick Gandolfi Hellman i Sportskomiteen. Han vil også takke Kenneth for innsatsen han har gjort for klubben, og ønsker han lykke til videre i karrieren.

Ole Morten Furseth ble kåret til Kongsvingers bestemann i Askerhallen 30. desember 2016.

Ole Morten Furseth ble kåret til Kongsvingers bestemann i Askerhallen 30. desember 2016.


“Når Kenneth ikke ble med videre, er vi veldig glad for at Ole Morten har valgt å komme til Frisk. Han har bevist i flere kamper at han holder et høyt Get-liga nivå. I kamper mot både Frisk, Stavanger og Vålerenga har han spikret igjen kassa, og det for et lag som har slitt defensivt de siste sesongene”, sier Patrick Gandolfi Hellman i Sportskomiteen om Lørenskog-gutten som har stått 120 kamper for Kongsvinger de tre siste sesongene.

“Vi tror Ole Morten kommer til å utvikle seg stort under vingene til keeper-partner Niklas Dahlberg, og ikke minst vår eminente keeper trener Peter Josephson. Jeg personlig mener Ole Morten er en av de mer spennende norske keeperne i Get ligaen, og tror han kommer til å bevise for alle sitt potensial når han står for et topplag”, avslutter Patrick Gandolfi Hellman.

Vi ønsker Ole Morten velkommen til klubben!

 

Statistikk fra Eliteprospects

Kommentarer

kommentarer