21 sep – ENESTE KEEPEREN SOM GJØR DET I GET

CC AMFI: Etter å ha ligget under 2-0 etter første periode, kom gutta knallsterkt tilbake og vant midtperioden 3-0! I tredje periode var det kun hjemmelaget som scoret, og etter at Nicklas Dahlberg hadde gjort en eventyrlig redning som hele CC Amfi så i mål, så gikk kampen til sudden. Vi greide først å ri av fire minutter i undertall helt på tampen av tredje periode, men kunne spille nesten hele sudden med en mann mer. Vi greide ikke å overliste Storhamars keeper, og dermed gikk kampen til straffer. Der scoret både Viktor Granholm og T.J. Foster, og ettersom hjemmelaget greide å overliste Dahlberg kun én gang, var det vi som kunne reise hjem med to poeng og notere oss for den femte strake seieren i årets sesong.

Tekst: Finn Eriksen / Foto: Ole G Haug + Finn Eriksen

 

VÅR BESTEMANN: NICK PAGEAU

Vår bestemann, Nick Pageau, var full av lovord over innsatsen til vår sisteskanse, Nicklas Dahlberg, i dag.

– Han er den eneste keeperen som gjør den type redninger i GET-ligaen. Helt fantastisk, sier Nick etter at seieren var et faktum, og er klar på at uten Nicklas sin innsats i mål, så hadde det blitt null poeng med hjem.

– Vi hadde nok ikke vunnet i dag uten Nicklas i storform, nei.

Nick_Pageau

Nick Pageau ble kåret til vår bestemann i dag.

 

Om selve kampen sier Nick at laget ikke var fornøyd med første periode, en periode hvor Storhamar overrasket oss med forecheckingen.

– De er et tungt lag som ser ut til å stole veldig på de tunge forwardene sine, og de kom veldig hardt ut i første periode, noe som nok overrasket oss noe. Vi var nok ikke helt forberedt, og måtte ta en prat i første pausen. Men det er sterkt å komme tilbake etter å ha ligget 2-0 ned, og jeg tror vel ikke det er så mange lag som greier det her i CC Amfi. Så alt i alt en dårlig første periode, men veldig bra opphenting og en deilig seier til slutt, oppsummerer Nick Pageau som er glad for å være tilbake på is etter at nesten hele fjorårssesongen gikk i vasken på grunn av skade. Og back-kjempen bedyrer at han fortsatt har mer å gå på!

– Jeg er ikke helt fornøyd med spillet mitt, så det er mer å gå på. Med tanke på at jeg mistet nesten hele sesongen i fjor, med all treningen og alt, så tar det nok tid før jeg er 100% tilbake. Men det kommer seg, smiler den sympatiske canadieren.

SE HØYDEPUNKTENE FRA KAMPEN HER (TV2.NO)

 

UNGE GRANHOLM SCORET PÅ STRAFFE

Etter at kampen gikk til straffer, var det unggutten Viktor Granholm som først scoret på hjemmelagets Robert Hestmann. Deretter setter TJ pucken kontant i nett taket, og dermed var seieren et faktum! Selv sier Granholm at det var et bevisst valg å sette pucken der han gjorde, men at det var litt heldig at den skled helt inn.

– Ikke noen kjempescoring, nei, men jeg prøvde å sette den mellom loffene, og det var deilig å se at den gikk inn, smiler unggutten. Også han er enig med Nick når det gjelder vurderingen av kampen, og at første periode ikke var noe å skrive hjem om.

– Vi startet dårlig, og Sune & co måtte ta en alvorsprat i garderoben i første pausen. De startet i et voldsomt tempo, og har noen store spillere, så vi hang ikke helt med i første periode. Men etter første pause og alvorspraten kjørte vi på, og det var kult at vi greide å vinne her, avslutter Granholm, og gleder seg allerede til lørdag hvor turen går til Sparta Amfi hvor det er klart for nok et toppoppgjør mot et Sparta-lag som også måtte i sudden for å slå Lørenskog borte i kveld.

 

36559296723_958f25b716_c

Vi vil også benytte anledningen til å takke Frisk-supporterne som hadde tatt turen til Hamar i kveld! Det setter vi stor pris på!

Gledelig var det også å se at Cato Cocozza noterte seg for sitt første mål i moderne Frisk-drakt! Som lønn for strevet ble han kåret til den mest hardtarbeidende spilleren i garderoben etter kampen. Grattis Cato!

 

37182787906_4ec7ca42aa_z

 

MARIUS BJERKE: MÅ BLI EN NY 4-ER

Etter kampen måtte assistenttrener igjen rulle en 4-er på terningen. Og det begrunner han med at første perioden rett og slett var for dårlig.

– Det ble for dårlig av oss i første periode, og selv om det er veldig sterkt å hente opp 2-0 og til slutt vinne på straffer, så havner jeg igjen på en 4-er, sier Marius fra bussen på vei hjemover.

– Det ser ut til å bli en veldig jevn serie i år, hvor flere lag overrasker i dag, så da er det sterkt av oss å greie å ta med to poeng fra Hamar. Så får vi satse på terningkast 6 til lørdag, avslutter en optimistisk Bjerke!

 

Kveldens målscorere:

SO65:00 34
352:37 33
239:40
GOAL EQ by 24 Nick Pageau – Assist: 5 O. Nilsson , 20 A. Bastiansen
23
232:32
GOAL EQ by 62 Cato Cocozza – Assist: 15 M. Hansen
22
230:59
GOAL EQ by 14 Alex Wall 
21
109:06
GOAL EQ by 22 M. Rønnild – Assist: 19 S. Edvardsen , 28 C. Bull
20
103:59
GOAL EQ by 41 P. Thoresen – Assist: 4 K. Curran 
10

Kommentarer

kommentarer