25 okt KJEMPET OSS TIL TRE POENG

En helt sinnssyk redning av Nicklas Dahlberg helt på tampen av kampen gjorde at gutta kunne reise hjem fra Hamar med alle poengene i kveld. Da hadde Nicolay Andresen satt inn et pent backskudd fra blå etter assist fra Endre Medby, mens unggutten Marius Carho Hansen gjorde det han liker best, nemlig å score mål. Storhamar utlignet til 1-1 med et veldig heldig mål hvor Nicklas ble helt utspilt etter at pucken gikk via en Frisk-skøyte, og med 1-1 etter halvspilt kamp ble det etterhvert en litt rotete kamp. Men tredjerekka med Carho Hansen, Christiansen og Henriksen sørget for å sette inn det avgjørende målet i kveld, og sjelden har vi sett en gladere Marius Carho Hansen.

 

Tekst: Finn Eriksen / Foto: Fredrik Hagen/Finn Eriksen

 

NERVEPIRRENDE AVSLUTNING

I sluttminuttene tok Storhamar ut keeper, og da Christian Kåsastul fikk 2+2 for farefullt spill med høy kølle, kunne hjemmelaget avslutte med seks mot fire. Fredrik Lystad Jacobsen var nære å sette pucken i det åpne buret, men den snek seg like utenfor. Til Tv2 Sportskanalen sa Basse etter kampen at han hadde sagt at Storhamar ikke måtte komme til avslutning på bakre stolpe – men nettopp det greide Storhamar. Men der står altså Nicklas Dahlberg og gjør en kjemperedning som bare han kan.

Med 2-1 seier på Hamar klatret vi opp på 3. plassen à poeng med Lillehammer som skal møte Kongsvinger borte på torsdag.

 

DAHLBERG BESTEMANN

NIcklas Dahlberg ble vår bestemann på Hamar

NIcklas Dahlberg ble vår bestemann på Hamar

Fullt fortjent fikk også Nicklas Dahlberg bestemannsprisen, og i dag var han rett og slett matchavgjørende i sluttminuttet med sin kjemperedning! Og det istemmer Sune Bergman etter kampslutt.

“Vi vinner vel skuddstastistikken (22-27 i vår favør, red.anm.), og redningen til Nicklas ble matchavgjørende”, sier en fornøyd Sune, som mener at laget fortsatte den gode trenden med bra spill som ble vist mot Lørenskog sist.

“Ja, vi gjør en bra match igjen. Det kjennes bra. Vi spilte best i første periode, så tok de over i de første 10 minuttene av andre – men derfra og ut synes jeg vi var det beste laget. Vi spilte et bra styrespill, og la puckene dypt. For vi så at backene deres slet litt når vi satte press på dem. Og 2-1 målet kom også etter bra spill av tredjerekka hvor de jobber oss fast på dypet. Og så setter Carho Hansen inn et “jättesnygt” mål”, sier Sune om 20-åringens scoring.

 

– EN HELT SJUK REDNING!

Marius Carho Hansen signerte i dag 3-års kontrakt med klubben.

Marius Carho Hansen.

En som var veldig glad da Nicklas gjorde sin kjemperedning, var målscorer Marius Carho Hansen.

“Jeg ble kjempeglad da jeg så Nicklas redde – det var jo en helt sjuk redning! Når han spiller på den måten så viser han tydelig at han er den beste keeperen i GET-ligaen”, sier Marius etter kampen.

Om egen innsats synes Marius det gikk bra, og at samspillet med Mikkel og Mats gikk bedre i dag.

“Synes vi spilte veldig bra i dag, og vi fant hverandre bedre i dag enn tidligere. Så fikk vi mye spilletid også, og det er greit å ha Mikkel som baner vei”.

Selve scoringen var av det lekre slaget, og Marius sier at han følte at han hadde dårligere tid enn han kanskje egentlig hadde.

“Det gikk fort foran Storhamar-målet, og jeg fikk ganske fort backen oppi meg. Jeg følte vel ikke at jeg hadde så god tid som jeg egentlig hadde, men godt å se den gå inn”, sier Marius som dermed står med to GET-liga mål så langt.

 

JONAS BERGLUND UT MED SKADE

Jonas fikk seg en smell i et leddbånd i kneet og måtte gå av isen, og Sune regner ikke med at han spiller mot Sparta på lørdag.

“Nei, han må nok regne med å være ute en liten stund, så sånn sett passer det bra med en pause etter Sparta-kampen”, sier Sune, som heller ikke er sikker på om Torstein Nordrum er klar på lørdag.

 

SE HØYDEPUNKTENE FRA KAMPEN HER

Kommentarer

kommentarer