10 des – DET KJENNES BITTERT OG SURT

Vår bestemann, Oskar Nilsson, var veldig skuffet over at det ikke ble poeng mot Sparta i dag. For i dag mente han at vi var det beste laget.

Etter 3-4 tapet hjemme i Askerhallen var det en skuffet Nilsson vi traff i garderoben etter kampslutt. For i dag skulle vi beholdt alle poengene etter en fartsfylt og underholdende kamp som inneholdt det meste. Mange mål, en liten fight og utvisning som skulle vise seg å bli avgjørende.

Hva føler du nå, Oskar?

– Det kjennes bittert, surt og tråkigt. Det kjennes som man er dårligst i verden.

Men dere var jo absolutt ikke det i dag?

– Nei, vi var jo det beste laget, synes jeg. Ihvertfall i tre – nei, i to og en halv periode. Hadde vi vært litt mer effektive så kunne vi ledet med et par mål, sier Oskar.

For du var på hugget i dag, både offensivt og defensivt!

– Ja, det kjennes bra i dag. Det var en kul kamp å spille. Men den siste utvisningen som jeg tok i offensiv sone, kjennes så unødvendig.

 

3V5A4038

Oskar scorer 2-1 målet

Foto: Finn Eriksen

AVGJØRENDE UTVISNING

For da kampen sto og vippet i tredje periode, hvor vi ledet 3-2 pådro Oskar seg en litt unødvendig utvisning i offensiv sone. Sparta utnyttet overtallet og utlignet til 3-3.

Men du har vel nesten ikke noen mulighet til å komme unna den? Litt uflaks, Oskar?

– Det kjennes som det sammenfatter kampen litt. Vi er det bedre laget, men pucken stusser ikke vår vei. Samtidig har jo de noen gode spillere, men scorer jo ikke noen skikkelige mål. Jeg synes vi skulle greid å stenge matchen tidligere. 10 minutter inn i tredje burde vi ledet med et par, men det blir ikke alltid som man vil.

Nå er det å grave seg opp igjen og gjøre laget klare mot MS på søndag?

– Ja, det blir en tøff og viktig match borte på søndag. Jeg synes de er bra, og alle kan slå alle i denne ligaen. Gjør vi ikke en bra match på søndag så vinner vi ikke, avslutter Oskar Nilsson.

Bilder fra kampen finnes her.

 

– NOEN GANGER ER HOCKEY BRUTAL

– I dag hadde vi fortjent alle poengene, sier en småskuffet Marius Bjerke etter kampslutt.

– Noen ganger er hockey brutal. I dag leverer alle en god kamp, og vi vokser inn i kampen. I tredje periode har vi brukbar kontroll på dem, men så får vi et par uheldige hendelser som gjør at vi slipper inn to relativt enkle mål. Det kjennes jævlig kjipt, for å si det rett ut.

Vi har ikke med toppscoreren vår, Thomas Valkvæ Olsen, i dag, og etterhvert må også Dokken ut etter en liten fight (5 min + video, men han må sannsynligvis ikke stå over noen kamper). Men med de to beste poengplukkerne våre ute, og Kåsastul på U20-landslaget, så steppet de andre som fikk sjansen opp.

– I dag synes jeg de tok sjansen, og spesielt Granholm synes jeg gjør en kjempekamp. Men også de andre gjør en solid kamp, så vi sitter med en følelse av at gutta gjorde en god kamp. Nå gjelder det å brette opp ermene og gjøre oss klare til søndag.

For søndag står Manglerud Star for tur. Og som både Oskar og Marius sier, så gjelder det å være forberedt på en tøff kamp borte i Manglerud Ishall. Da satser vi på seier og tre poeng!

Mål:

Periode 1
Sparta Sarpsborg – Eirik Børresen (Dion KnelsenPatrick Eriksson) 1:11
Frisk Asker – Connor Gaarder (Marshall Everson) 3:11
Frisk Asker – Oskar Nilsson (Nicolay Eiken Andresen) 13:09
Sparta Sarpsborg – Eirik Børresen (Gaelan PattersonDion Knelsen) 16:42
Frisk Asker – Mathias Saksvik Baar (Oskar NilssonMarshall Everson) 18:37
Periode 2
Ingen mål
Periode 3
Sparta Sarpsborg – Henrik Malmstrom (power play) (Gaelan PattersonPatrick Eriksson) 12:30
Sparta Sarpsborg – Dion Knelsen (Marius Hagberg) 16:54

Kommentarer

kommentarer