3V5A0073v1

12 Feb KLAR FOR INNSPURTEN

Med syv gjenstående kamper gjør gutta seg klare for innspurten i serien, og for starten på vårens vakreste eventyr; sluttspillet. Mens Christian Kåsastul og Kristoffer Thomassen har vært med A-landslaget og U19-landslaget (i tillegg til Sander Hurrød og Erik Beier Jensen), har de fleste av de øvrige spillerne trent hardt under Janna og Vidars ledelse. Men dessverre finnes det unntak. På tirsdagens trening manglet både Patrick Bovim og Cato Cocozza, som begge er syke, og to av gutta spilte i gult – eller “do not touch me, please”. Den ene var Victor Björkung, som pådro seg liten hjernerystelse mot Stjernen, og er usikker foran kampene denne uken. Den andre som spilte i gult i dag var Sean McMonagle, som også er usikker til torsdagens kamp mot Ringerike.

 

Frøshaug, Lysse og Krogdahl tilbake

Tre som er tilbake er Mats Frøshaug, Fredrik Lystad Jacobsen og Max Krogdahl. Frøshaug har slitt med svimmelhet, og selv om han ikke har spilt kamper på mange uker, har han vært med laget på is og trent hardt hele tiden samtidig som han har vært til utredning for plagene sine. Krogdahl er tilbake etter bruddet han pådro seg mot Vålerengen i Furuset Forum 9. desember, og han spilte med U21-laget som slo MS 4-3 i Manglerudhallen tirsdag kveld for å få kamptrening. I den kampen scoret forøvrig Sander Hurrød hat-trick, og har med det imponerende 27 mål og 19 assister på 33 kamper for U21-laget! Markus Solberg scoret vinnermålet i sudden, assistert av Max Krogdahl, og unge Solberg topper forøvrig poengligaen med 43 mål og 35 assister på 35 kamper!

Sander Hurrød og Erik Beier Jensen

Sander Hurrød og Erik Beier Jensen

Ringerike Panthers venter torsdag

Vertene på torsdag ligger fortapt nederst på tabellen, og spiller nok primært nå for å forberede laget til kvalik-kampene som kommer mot Narvik, Grüner og Comet. Beste poengplukker hos Ringerike er Michael Söderberg med sine 24 poeng (10 mål + 14 assister), mens siddisen Anders Tangen Henriksen har 22 poeng og hamarsingen Jørgen Langdalen har 15 poeng.

I mål finner vi enten Henrik Fayen-Vestavik eller Johan Kallio, og det er Asker-gutten Fayen-Vestavik som har best redningsprosent med sine 88,8% mot Kallios 87,8%.

 

Nicklas Dahlberg

Nicklas Dahlberg

Våre helter

Vi starter med sisteskansene våre, hvor Nicklas Dahlberg nå har kjempet seg opp på en redningsprosent på 90,2%. Makker Ole Morten Furseth nærmer seg 90-tallet, og har nå 89,8% i redningsprosent.

Av utespillerne våre er det Kyle Bonis som topper poengstatistikken med sine 41 poeng (19 mål og 22 assister), mens Anders Bastiansen har 35 poeng – ett foran Garret Thompson. Endre Medby har 27 poeng, Sean McMonagle 24 poeng og Viktor Granholm 21 poeng etter sitt hat-trick mot Lillehammer. Mats Frøshaug har bare spilt 29 av 41 seriekamper, men har 19 poeng på disse kampene. På plassen bak finner vi Hampus Gustafsson med 17 poeng på 14 kamper.

 

Torsdag er det altså endelig klart for kamper i GET-ligaen igjen, og vi regner med at mange av våre supportere finner veien til Hønefoss og Schjongshallen. Kle godt på dere – det er normalt veldig kaldt i den hallen!

Kommentarer

kommentarer