16 feb KLAR FOR TO NYE SESONGER

Før gutta satte kurs for Furuset Forum ble det klart at en viktig brikke er klar for to nye sesonger i Frisk-drakten. 25 år gamle Victor Björkung, som kom til klubben fra danske Esbjerg, satte nemlig signaturen sin på kontrakten som gjør han til Frisk spiller også de neste to sesongene.

Victor hadde en tøff start på sesongen i Esbjerg, og kom til oss rett før jul. Her fant han tilbake til formen han viste forrige sesong i Danmark, og har øst inn poeng fra backplass. I løpet av de 17 første kampene har Victor stått for 16 poeng, fordelt på 8 mål og 8 assister, og den tidligere løperen har vist seg veldig nyttig både offensivt, og ikke minst defensivt, denne sesongen.

Victor Björkung

Victor Björkung

– Da vi hentet Victor håpet vi at han skulle finne tilbake til spillet sitt fra året før, og det kan vi trygt si han har gjort. Vi er veldig glade for at Victor trives så godt i Asker at han vil være her i to år til, sier Patrick Gandolfi Hellman i Sportskomiteen.

Sportslig leder, Nicolay Sørensen, istemmer.

– Vi er glad for å få inn en type som Victor, som har de rette holdningene til idretten. Han er en kriger og har lyst til å vinne noe med oss! Det er slike spillere vi vil ha i klubben, og vi er glad for at det ordnet seg med en ny 2-års avtale med Victor.

 

Vi regner med at vi har mange supportere bak oss når vi ønsker Victor velkommen til fortsettelsen i Frisk Asker!

 

 

Kommentarer

kommentarer