30 apr KLUBBLEGENDEN FORLENGER

I 3-1 seieren over Stavanger Oilers i DNB Arena ble han historisk da han passerte Johnny Nilsen på adelskalenderen med sin 644. kamp for klubben, og hjemme i Askerhallen kunne han motta hyllesten fra de fremmøtte sammen med ordfører Lene Conradi.

 

Petter Kristiansen fikk heder for å toppe adelskalenderen i antall spilte kamper

Petter Kristiansen fikk heder for å toppe adelskalenderen i antall spilte kamper

 

I dag har gleden av å bekrefte at Petter ”P” Kristiansen har skrevet under en ny kontrakt for sesongen 2018/2019, med opsjon på 2019/2020, og “P” går med det inn i sin 16. sesong på A-laget. I skrivende stund har Petter 650 kamper for klubben, et antall som forhåpentligvis bikker 700 i løpet av den kommende sesongen.

 

LOJAL KLUBBSPILLER

32-åringen (fyller 33 den 13. mai) har spilt hele sin seniorkarriere i Frisk Asker, bortsett fra et kort opphold i Røgle i 2004-2005 sesongen. Der rakk han så vidt å spille treningskamper, før han satt kursen hjem tilbake til Asker igjen.

Petter Kristiansen

Petter Kristiansen

 

Petter er en lojal klubbspiller, som alltid kjøper rollen sin i laget. Han har stort sett vært ankeret i vår tredjerekke, men har også gått ned på backen når det har vært mye skader.

– ”P” er en potet som kan brukes til alt – og som en vin som bare blir bedre og bedre, sier Nicolay Sørensen i Sportskomiteen.

– Vi er veldig glad for at Petter har lyst til å fortsette i Frisk og legge på enda flere kamper på den imponerende Frisk-karrieren sin, avslutter Nicolay, før Patrick Gandolfi Hellman tilføyer:

_MG_7613– Petter er blant ligaens beste defensive centere, og gjør sjelden feil. I tillegg er han veldig viktig for undertallsspillet vårt og ikke minst en som går foran som et godt eksempel.

– Han er godt likt av alle, og jeg har aldri hørt noen si noe negativt om Petter som lagkamerat. Han er kanskje ikke den type leder som roper mest i garderoben, men som viser med sitt spill at han er en leder, avslutter Patrick.

 

Vi gleder oss over at Petters signatur er på plass – en viktig brikke i puslespillet vi er i ferd med å legge foran neste sesong!

Kommentarer

kommentarer