24 mar KNUSENDE BORTESEIER!

Det ble en knusende borteseier i Kristins Hall i kveld, og gutta ga seg ikke før det sto 0-6 på tavla! Etter to jevne perioder, hvor Ryan Hayes vakre mål var eneste beholdningen i målprotokollen i første periode, og Anders Bastiansens elegante styring var det eneste i andre – ble det skikkelig ketchup-effekt i siste periode. Da hjemmelaget skulle sette inn støtet i siste periode, ble det heller en målfest av våre helter. Først scorer Ryan Hayes sitt andre for kvelden, deretter banket Mikkel Christiansen inn 0-4, og så satte Torstein Nordrum inn 0-5 i åpent bur – og han har nå scoret i to kamper på rad. Assist på Torsteins mål var ved unggutten Magnus Geheb som kom inn ettersom Viktor Granholm ble skadet under siste kamp i Askerhallen.

 

Arild Åssveen | Maxiprint Lillehammer arild@maxiprint.no | www.maxiprint.no

Foto: Arild Åssveen | arild@maxiprint.no | www.maxiprint.no

 

Det endelige spikeren i den berømte kisten satte Vinny Saponari inn med drøye minuttet igjen av kampen – og dermed ble det ny utklassing på borteis for våre gutter! I poengstatistikken gjorde både Ryan Hayes og Vinny Saponari tre poeng hver i dag, og står dermed likt med 13 poeng i sluttspillet.

Flere så sikkert at nummer 19 Mats Henriksen byttet trøye til nummer 8. Bakgrunnen var at Mats fikk et kutt i håndleddet som gjorde at han måtte sy fem sting – men – selvsagt – var Mats tilbake med ny trøye uten blod, og fullførte kampen!

 

Foto: Arild Åssveen / Finn Eriksen

 

3V5A2402v1

Vår bestemann: Nicklas Dahlberg

 

– VELDIG FORNØYD

Etter kampen snakket vi med en fornøyd assistenttrener – rettere sagt; veldig fornøyd – Marius Bjerke.

“Jeg synes vi gjør en jæ… bra bortekamp i dag. Vi er gode i alle faser, og alle rekkene gjør en god innsats. Ser ut til at vi har funnet nøkkelen mot Lillehammer, og jeg tror vel at de begynner å merke kjøret nå. I dag fikk vi også til Power Play på en bedre måte enn i de tidligere oppgjørene, og det gir oss selvtillit”, sier Marius, som også er rask fremme med å rose vår sisteskanse.

“En stor del av fortjenesten går til Nicklas Dahlberg. Kombinasjonen med et bra forsvar pluss Nicklas i den formen han er i tror jeg gjør det vanskelig å score på oss”, sier Marius om vår bestemann i dag. I tillegg fikk unge Magnus Geheb notert seg for sitt første poeng i GET-ligane, og i tillegg til assisten på Nordrums mål, så hadde han også en flott pasning til Jonas Berglund som var nære en scoring, men hvor Lillehammer pådro seg en utvisning.

“Det er deilig å vite at vi har unge spillere som vi kan sette inn hvis vi skulle få skader. Det er kjedelig at Viktor (Granholm) ble skadet, men i dag gjorde Geheb en veldig god jobb! Det er et stort steg opp fra U20 hvor han har spilt så langt denne sesongen og opp på A-lags nivået, men han er uredd og går bra på skøyter. I tillegg tørr han å holde på pucken, og hadde flere fine pasninger!”

“Som sagt er det bra når alle rekkene produserer, og det blir nok en viktig faktor å ha nettopp flere rekker som alle kan produsere.”

 

NY KAMP PÅ SØNDAG

Søndag er det klart for den femte semifinalen, og selv om vi nå leder 3-1 i kamper og behøver “bare” én seier til, så er dette den vanskeligste kampen, tror Marius.

“Det er nok kampen på søndag som er den vanskeligste kampen å vinne. Men det samme gjelder for oss på søndag som i dag, vi må male dem i stykker. Det gjelder å holde beina på jorden og jobbe hardt også på søndag.”

Vi satser på fulle tribuner på søndag – og minner om at kampsponsor Bertel O Steen lodder ut en bil for en helg blant de som kjøper billett på nett!

Da sees vi vel på søndag – gjør vi ikke?

 

 

Foto: Arild Åssveen | arild@maxiprint.no | www.maxiprint.no

Foto: Arild Åssveen | arild@maxiprint.no | www.maxiprint.no

 

MÅL:

1-0 11 R. HAYES – Assist: 20 A. Bastiansen , 21 V. Saponari
2-0 20 A. Bastiansen – Assist: 5 O. Nilsson , 21 V. Saponari
3-0 11 R. HAYES – Assist: 26 P. Kristiansen , 5 O. Nilsson
4-0 17 M. Christiansen – Assist: 75 M. Hansen , 27 D. Frøystad
5-0 29 T. Nordrum – Assist: 23 J. Berglund , 15 M. Geheb
6-0 21 V. Saponari – Assist: 12 M. Baar , 11 R. HAYES

 

 

 

Kommentarer

kommentarer