16 aug KOMFORTABEL SEIER MOT SPARTA

I årets andre treningskamp ble det til slutt en komfortabel seier til gutta over Sparta. På tribunen fant vi både Max Krogdahl, Christian Kåsastul, Reid Petryk og Mikael Dokken, og dermed ble det funnet plass for 18 år gamle Joakim Opsahl på backplass i par sammen med Nicolay Andresen.

FORSIKTIG START

Etter en noe forsiktig start fra våre, hvor det var gjestene fra Sarpsborg som kom til flere sjanser, pådro begge lag seg en del utvisninger etter hvert. Men i løpet av de siste 10 minuttene av første periode kom det tre kjappe mål fra våre. Først ute var Viktor Granholm, som sikkert satte pucken i mål bak 18 år gamle Trym Gran i Sparta-målet. Assist var ved Alex Lavoie. Drøyt fire minutter senere var det Mats Frøshaug som vel scoret ett av sine enklere mål – assist ved Henrik Ødegaard, og deretter kunne Alex Lavoie får vist frem for askerpublikummet at han vet hvor målet står.

Viktor Granholm åpnet scoringsshowet med en legger scoring.

I andre periode fikk vi kun ett mål, og det var det Sebastian Johansen som sto for. Assistert av Petter Kristiansen og Magnus Geheb satte 21-åringen (fyller 22 år den 30. august) inn 4-0, et resultat lagene kunne gå til andre pause med.

I den siste perioden økte først Fredrik Lystad Jacobsen til 5-0 før Sparta kunne sette inn et trøstemål via buksa til Thomassen.

Sebastian Johansen

Til tross for at gjestene vant skuddstatistikken 32-24, vant våre komfortabelt 5-1. Ikke den aller beste ishockeykampen vi har sett, men betryggende å se at gutta fant veien til mål hele fem ganger. Nicklas Dahlberg sto som vanlig veldig solid, og sto for flere praktredninger underveis.

Nå venter noen dager med hardtrening før vi avslutter med treningskamp mot Vålerengen neste søndag. Da håper vi på enda flere tilskuere enn de 389 som fant veien i kveld. Billetter kan allerede nå kjøpes i Frisk appen!