09 mai KOMMER HJEM TIL FRISK ASKER

Vi er glade for å kunne bekrefte at Patrick Andre Bovim i dag har skrevet under på en 1+1 års kontrakt med oss.

image2

Patrick Bovim i grønn Frisk-drakt

30 åringen kom til Frisk som unggutt og gikk gradene via NTG (i klasse med Henrik Ødegaard) og opp til A-laget.  Her ble det 1,5 sesong før turen gikk videre til HV71, hvor han også rakk å debutere i SHL. Etter ett år i Jönköping gikk ferden videre til Mariestad og Allsvenskan, hvor det kun ble åtte kamper før Patrick satt kursen tilbake til Frisk Asker. Det ble nesten to sesonger i klubben før han pakket bagen og reiste ned til Sarpsborg og Sparta. Der har han spilt i åtte sesonger, før han nå endelig fant ut at han ville tilbake dit der den «voksne» karrieren startet.

 

TAKK TIL ENERGIMA
– Patrick er en meget fin gutt og en spiller jeg faktisk var fadder for på A-laget da han kom opp, sier Vidar Wold i Sportskomiteen.

– Vi har prøvd å få han tilbake i flere år og er veldig glade for at han nå valgte oss, fremfor mer økonomisk sterke klubber.

Energima_logo_sort_100

 

– Vi må også rette en stor takk til vår trofaste sponsor Energima, som Patrick skal jobbe litt for ved siden av hockeyen, sier en fornøyd Vidar Wold.

Forrige sesong gjorde Bovim 27 poeng, fordelt på 8 mål og 19 assist. I +/- statistikken ble det hele +24!! Se hele statistikken på Elite Prospects.

– Bovim er en skøytesterk back, med enorm fart! Jeg vil si en av de kjappeste i Get ligaen, kommenterer Patrick Gandolfi Hellman. Han er en meget anvendelig back med sine største styrker i det offensive spillet. Veldig moro at han kommer hjem igjen, avslutter Patrick om sin navnebror.

Vi gleder oss til å se Patrick tilbake i Frisk, uansett hvilket nummer han måtte ende opp med, og ønsker han velkommen «hjem» til Frisk og Asker!

Kommentarer

kommentarer