06 mar KRIGEN I ULVEHIET

FURUSET FORUM: Det ble akkurat så fysisk tøft i Furuset Forum som forventet på forhånd, og hjemmelaget satte kraftig press på våre helter i starten av første periode. Med mye ufint spill ble perioden etterhvert preget av mange utvisninger, og både Henrik Ødegaard og Martin Lauman Ylven fikk 2+2 for roughing. Det skulle gå nesten nøyaktig åtte minutter av perioden før første målet kom, og det måtte et Power Play til for vertene for å overliste Dahlberg. Før 15 minutter var spilt måtte vi spille nok en periode i undertall, og igjen greide hjemmelaget å utnytte overtallet. Dermed gikk vi til pause med 2-0 til Vålerengen – og skuddstatistikken viste 15-6.

 

3V5A4137

Petter Kristiansen scorer 2-2 målet

SLO TILBAKE

Om det var mange utvisningsminutter i første periode, skulle det flomme over i andre periode. Totalt pådro hjemmelaget seg 24 minutter mot våre 12, og da vi fikk sjansen til å spille 5 mot 3 greide endelig Ryan Hayes å finne veien forbi hjemmelagets målvakt, Søberg. Assistert av svenskene Oskar Nilsson og Jonas Berglund fant Ryan åpningen helt inne ved stolperota, og dermed var vi inne i kampen igjen. Snaue seks minutter senere kom kampens første mål i spill 5 mot 5, og denne gangen var det kapteinen selv, Petter Kristiansen, som fant nettmaskene. Assistert av Endre Medby og Jimmy Andersson banket #26 pucken i mål – og dermed var det balanse i regnskapet. Skuddstatistikken vant vi 17-12, i en periode hvor mange trodde at Vinny Saponari hadde scoret – men som dommerne dømte “no goal”. Vi førte store deler av perioden, og kunne fort ha scoret flere mål – og det blir lett komisk når Espen “Shampo” Knutsen på storskjermen sier at dommerne har mistet kampen.

3V5A4105

Nicklas Dahlberg stoppet dette angrepet

 

UTVISNING AVGJORDE

I siste periode så det ut til at lagene hadde roet noe ned på det fysiske spillet, men det skulle vise seg at en enkel slashing skulle bli avgjørende for resultatet. Med under syv minutter igjen å spille er det Thomas Olsen som får pirket pucken forbi Nicklas Dahlberg etter mye kjemping foran vårt mål.  Samme Dahlberg blir plukket ut med et par minutter igjen å spille, men til tross for at vi får spille i overtall med under minuttet igjen å spille, så ebber kampen ut uten flere scoringer. Dermed taper vi kampen i ulvehiet, og det står med det 1-1 i kamper. Onsdag er det ny sjanse til å sette laget i blått på plass, for da er det vi som nok en gang har hjemmebanefordel. Vi satser på at våre gutter slår tilbake, og at dette bare var en “bump in the road” på veien til semifinaler!

 

#SOFAPATRIOTEN

SpareBank 1 har bestemt seg for å gi flere sofapatrioter muligheten til å vinne billetter til onsdagens hjemmekamp i Askerhallen, så følg med på vår Facebook-side i løpet av kvelden og tagg TO venner som du mener det er på tide at kommer seg på kamp igjen! Og dette er absolutt ikke noe man bør gå glipp av!

 

_MG_9989

Nå har DU muligheten til å invitere to sofapatrioter på kamp!

 

Vi sees i Askerhallen onsdag klokken 19.00!

Kommentarer

kommentarer