11 des KRIGESEIER OVER LILLEHAMMER

– Fantastisk deilig, oppsummerer assistentrener Marius Bjerke etter en sliteseier i Askerhallen. For det virket som det gikk litt i oppoverbakke i dag også.

Selv om hjemmelaget tar ledelsen etter 2.44 ved Torstein Nordrum, så kjemper Lillehammer seg inn i kampen igjen. Og så altfor velkjent fra den siste tiden, så tar de sågår ledelsen også. Men det skulle ikke gå som det så ofte har gjort, Frisk utlikner til 2-2 med 2.30 igjen av midtperioden.

img_0789

Vinny Saponari – dagens mann

Mange på tribunen satt med en følelse av at dette ville bli “første mål vinner”, så derfor var skuffelsen stor da Lillehammer tok ledelsen 3-2 med knappe 6 minutter igjen å spille i den tredje perioden. Men hele Askerhallen fikk se et Frisk-lag som nektet å godta nok et nederlag, og jubelen og lettelsen var stor da Vinny Saponari satte inn utlikningen med under 4 minutter igjen på kampuret.

I sudden avgjør Vinny Saponari med et skudd oppe i krysset fra kort hold, og Askerhallen eksploderer i gledesrus.

Det var en svært lettet Marius Bjerke vi møtte etter kampen.

– Når vi får 3-2 scoringen til Lillehammer, tenkte jeg “off, nå igjen?”, men det som har vært forskjellen i dag, og også mot Manglerud i forrige kamp, er at vi merker at trykket og entusiasmen i boksen har snudd. Og tro flytter fjell. Og vi har trua på å vinne igjen, og selvtilliten er litt høyere enn den har vært. Det er deilig at også vi kan gjøre en sånn match ved å hente opp til 3-3, og at vi vinner i sudden death.

Høydepunkter fra TV2 kan du se her.

Kommentarer

kommentarer