06 mai – KULT Å FORTSETTE

Mange anser keeperen som den viktigste spilleren i et lag, og når den spilleren i tillegg blir kåret til GET-ligaens beste keeper er det selvsagt viktig at nettopp han velger å fortsette i klubben. Og det er derfor ekstra hyggelig å kunne bekrefte at Nicklas Dahlberg har satt signaturen på kontrakten som binder han til klubben også de neste to sesongene!

3V5A8744

Nicklas Dahlberg under ironman 2016.

Vi treffer Nicklas på telefon fra Hellas – eller Grekenland som han kaller det – etter at han og familien hadde avreise klokken 03.15 i natt. Og Nicklas er tydelig på at han hadde som mål å spille for Frisk også neste sesong etter at han måtte ut med skade i sluttspillet.

“Det er kult å fortsette i Frisk. Vi trives bra i Asker, og har fått plass i dagis (barnehage). Og selv om jeg synes det var synd at jeg ikke fikk spille finalekampene, så synes jeg Kenneth løste oppgaven veldig bra situasjonen tatt i betraktning”, sier Nicklas, og tror at laget har en stamme som gjør at vi også neste sesong burde kunne hevde oss i GET-ligaen.

“Stammen i laget er bra, og vi har alle mulighetene til å kunne lykkes også neste sesong. Vi må selvsagt treffe på “spisskompetansen” som skal inn i form av utlendinger, men jeg regner med at Sportskomiteen kommer til å gjøre en god jobb også i år! Jeg synes vi hadde en god kjemi i laget i år, og har tro på at det fortsetter også neste sesong!”

32-åringen hadde en redningsprosent på 92.6 % i seriespillet, og suverene 93.3% i sluttspillet! I løpet av sine fem sesonger i Frisk har han som dårligst hatt en redningsprosent på 91.0%, og det var i hans første sesong. Han er altså som en årgangsvin som bare blir bedre og bedre!

 

– VIKTIG BRIKKE Å FÅ PÅ PLASS

Også leder av Sportskomiteen, Nicolay Sørensen, er svært fornøyd med å ha Nicklas på plass de neste to sesongene.

“Vi er meget fornøyd med at Nicklas har skrevet under en ny 2-års avtale i dag. Det er godt at GET-ligaens beste keeper er Frisk Asker-spiller i to nye sesonger, og det er en viktig brikke å få på plass for oss”, fastslåt Nicolay Sørensen.

Vi regner med at vi har alle supportere bak oss når vi ønsker Nicklas velkommen tilbake etter sommerferien, og ønsker han og familien en riktig god ferie i Hellas!

 

Kommentarer

kommentarer