05 okt – LÅ ET TREDJE I LUFTA

ASKERHALLEN: Det var en fornøyd Cato Cocozza som etter to mål og èn assist kunne konstatere at laget er tilbake på vinnersporet.

– Jeg følte at det lå et tredje i lufta, og hadde ikke hatt noe i mot det, smiler Cato, som både fikk bestemannsprisen og “The Hard Hat” i garderoben etter kampen. For i dag var det et godt hjemmelag som ønsket å revansjere seg etter tapet mot Lillehammer, og Cato understreket at det på ingen måte var et dårlig Lillehammer lag vi møtte.

3V5A2159v1

Cato Cocuzza

– De har et godt lag i år, og vi så det også mot Sparta at de kanskje har de beste offensive ferdighetene i ligaen. Hvis dem får sitt spill som dem gjorde der oppe, så taper vi kampen. Produktet “GET-ligaen” er bra i år.

Men er det vi som er gode eller Stjernen som er litt dårlige i dag?

– Vi får se. Jeg synes vi dreper kampen med målene våre i dag. De prøver og har et par sjanser, men når vi spiller med den tryggheten som vi gjør i dag, så vinner vi kamper. Hvis vi kan fortsette som dette så blir det veldig bra.

Det er mange som melder seg på og scorer mål om dagen – til og med Frøystad banket inn et mål i dag!

– Ja, vi har flere som er med. Og skuddet til Frøystad var så hardt at det tror jeg ikke det var mange som så. Så bonden har starta høstjakta, smiler Cato om Nes-bonden Frøystads knallharde skudd fra innafor blå.

 

VIL VI SE COCO DANSE?

Det blir sagt at dersom Frisk-supporterne krever det, så stiller du opp og danser etter kampen mot Oilers på lørdag?

– Hvis jeg blir fyret opp nok, så får vi se. Det pleier å bli på lørdager utpå kvelden, så vinner vi på lørdag og jeg scorer to mål – så får vi se, sier Cato med et bredt smil.

3V5A2148v1

Her scorer Cato sitt andre mål for kvelden.

 

I dag fikk du spille Power Play, og tok drittjobben foran mål.

– Ja, det er en drittjobb, men jeg tar den gjerne! Jeg har spilt Power Play i de andre klubbene jeg har spilt i, og i dag var det første gangen jeg fikk prøvd meg her. Det er en viktig sted å stå, og en viktig jobb. Så jeg tar den som sagt gjerne hvis jeg får muligheten igjen. Viktig at jeg får vise at jeg kan brukes til flere ting, fastslår Cato Cocozza.

3V5A2099v1

Solid kamp av backparet Andresen – Pageau, og Dahlberg slapp kun inn ett mål. Godkjent fra trenerduoen!

 

Bilder fra kveldens kamp

 

– VI SKULLE SLÅ TILBAKE 

Også assistenttrener Bjerke var godt fornøyd etter 6-1 seieren var i boks. For etter det forsmedelige tapet mot nevnte Lillehammer, var det en bestemt spillergruppe som sammen med trenerne hadde bestemt seg for at dette skulle revansjeres.

– I dag hadde vi “lampa skrudd på hele tiden”, og jeg synes ikke Stjernen hadde så mye å komme med i dag. Vi har fått trent bra på de tingene som vi ikke gjorde så bra mot Lillehammer, og jeg synes det viste seg i dag.

3V5A2160v1

Trenerduoen var fornøyd etter 6-1 seieren mot Stjernen, men måtte igjen konstantere at de ikke alltid var enige i dommer-avgjørelsene.

 

Det ble spill primært på tre rekker i dag, med både Endre og Lysse ute. Er det håp om å se de to tilbake snart?

– Vi håper virkelig at de er tilbake snart. For fordelen vår skal jo være at vi skal være fire rekker som kan produsere. Men det er jo gledelig at de tre som spilte i dag holdt gjennom hele kampen. Og det er bra at spillere som Cato og Frøystad får score. Vi har snakket med Cato om spill i Power Play, og det er kult at han får to mål i dag. For han er tøff og god til å grave foran mål. Det er jo en annen styrke at vi i år har spilt med rene Power Play og Boxplay rekker.

Kamp igjen om to dager allerede?

– Ja, det tror jeg kan bli en ordentlig rysare – og en fest på lørdag. For det tror jeg er et lag som ønsker å revansjere seg – men vi er klare, sier Bjerke.

Og til slutt – terningkast på kampen totalt sett?

– Det får bli en 5-er. Vi slipper inn et mål – og uten det hadde det vært litt bedre. Men en sterk 5-er, avslutter en fornøyd Bjerke.

 

3V5A2083v1

Ny storskjerm har gitt Askerhallen en ekstra dimensjon!

 

TO MÅL OGSÅ PÅ GARRY

Vi glemmer ikke at også Garry satte to pucker bak Tommy Johansen i Stjernen-buret, og er med disse oppe i syv mål og syv assist. Med dette gikk han opp på andreplass i poengligaen, men må fortsatt se Storhamars Larrivee foran seg på listen.

3V5A2073v1

To mål også på Garry Nunn i kveld. Her banker han inn 1-0

 

HØYDEPUNKTER FRA KVELDENS SEIER (TV2)

 

DAGENS MÅLSCORERE

357:45
GOAL EQ by 27 D. Frøystad – Assist: 5 O. Nilsson , 62 C. Cocozza
61
355:53
GOAL EQ by 22 G. Nunn – Assist: 16 T. Foster , 13 N. Andresen 
51
346:01
GOAL EQ by 15 D. Hallström – Assist: 13 N. Bröms 
41
344:21
GOAL EQ by 20 A. Bastiansen – Assist: 14 P. Wall , 5 O. Nilsson 
40
227:26
GOAL PP1 by 62 C. Cocozza – Assist: 16 T. Foster , 90 M. Lamoreux
30
115:55
GOAL EQ by 62 C. Cocozza – Assist: 13 N. Andresen , 24 N. Pageau 
20
106:11
GOAL EQ by 22 G. Nunn – Assist: 20 A. Bastiansen , 13 N. Andresen
10
3V5A2166v1

Kampen ble utsatt mot slutten av andre periode da en større del av isen ble ødelagt.

OILERS KOMMER LØRDAG

Med 6-1 seieren i kveld styrket vi ledelsen på tabelltoppen. Storhamar knuste MS hjemme med 7-3, og overtok med det 2. plassen på tabellen, fire poeng bak oss. På en 5. plass på tabellen finner vi lørdagens motstander Stavanger Oilers, og vi håper – og tror – at vi får mange hjemmesupportere med oss på tribunen klokken 16.00 på lørdag! For dette har alle ingrediensene i seg til å bli en hockeyfest!

Kommentarer

kommentarer