_MG_7717

09 Mar LILLEHAMMER UTLIGNET

ASKERHALLEN: Spådommen om at det ville bli en jevn kvartfinaleserie slo til for fulle i kveld. Etter at vi hadde ledet både 1-0 og 2-1, så sto det 2-2 etter tre ganger 20 minutter var spilt. I sluttspillet betyr det at man fortsetter spill 5 mot 5 til det første laget scorer, og det skulle ta relativt lang tid før avgjørelsen kom.

 

TIDLIG SCORING

Allerede etter 1.50 satte Sebastian Johansen inn det første målet, assistert av Hampus Gustafsson og Nicolay Andresen. Hampus slår en fantastisk langpasning som Sebastian plukker opp, og deretter finter unge Johansen ut Lillehammers keeper, og setter elegant inn 1-0. Vi kom best i gang i kveld, men ut over i perioden kom Lillehammer mer inn i kampen. Det sto 1-0 etter første periode, og skuddstatistikken viste 9-9.

Mikkel Christiansen med en god avslutning

Mikkel Christiansen med en god avslutning

I andre periode var det gjestene som kom best i gang, og etter 7.42 av perioden var det klart for utligning. Etter at vi hadde en enorm sjanse som Bengtsberg reddet mesterlig, kontrer Lillehammer og Arnestad setter inn utligningen. Drøye tre minutter senere pådrar Lillehammer seg en utvisning, og når McMonagle får pucken like utenfor droppesirkelen banker han inn 2-1 målet. Men det gikk ikke mange minuttene før gjestene fra OL-byen nok en gang fant åpningen bak Dahlberg. Og som i Eidsiva Arena på torsdag skulle det stå 2-2 etter ordinær tid, men det skulle gå flere perioder før den avgjørende scoringen kom. Da hadde Viktor Granholm fått muligheten til å score på straffeslag, men greide ikke å overliste Bengtsberg i Lillehammer-målet.

 

_MG_7680

AVGJØRELSEN FALLER

Fjerde periode ble jevn, men femte periode var det Lillehammer som førte og fort kunne avgjort hadde det ikke vært for en strålende Nicklas Dahlberg. Lillehammer vant skuddstatistikken med 13-4 i perioden, og Nicklas fikk vist at han er i form ved flere anledninger!

3.03 ut i sjette periode var det imidlertid slutt. Parker Bowles får æren av å sette inn vinnermålet, og dermed braker jubelen løs hos de tilreisende Lillehammer-supporterne. Dermed blir det minst tre kamper til, og førstkommende mandag møtes lagene på Lillehammer, før de returnerer til Askerhallen på onsdag. Da behøver vi all den støtten vi kan få fra tribunen – for det hjelper!

 

SE BILDER FRA KAMPEN HER

Kommentarer

kommentarer

Tags: