15 mar LITE Å GLEDE SEG OVER

CC AMFI: Før kampen sa Sune at han og gutta gledet seg til å komme i gang med semifinalene mot Storhamar. Etter 3 x 20 minutter må vi innrømme at det var lite å glede seg over når det gjaldt hva som ble prestert ute på isen fra våre gutter. Rett nok ledet vi 1-0 etter første periode, men vi kom bare til fire avslutninger på mål i perioden – og etter hvert som kampen skred frem var det til slutt bare et spørsmål om hvor stor seieren til hjemmelaget ville bli.

 

_MG_2059

Lite å glede seg over for de tilreisende fra Asker

 

Det endte 6-1 til slutt, og vi må bare innrømme at i kveld tapte vi for et bedre lag. Våre kom aldri opp på det nivået som vi vet de kan, og flere av våre mest rutinerte spillere var ikke i nærheten av sitt beste, og gjorde juniorfeil som vi hadde håpet ikke å se i semifinalene.

 

– FOR MANGE PERSONLIGE FEIL

Det var en lettere oppgitt Sune Bergman som måtte registrere at det ble stortap mot de regjerende seriemesterne.

– Vi gjør en bra første periode, men så gjør vi etterhvert for mange personlige feil – og det kan vi ikke på dette nivået, for da blir vi straffet.

Vinny Saponari scoret vårt mål etter bare 1.33 av første periode, og ledelsen holdt seg ut perioden. Som Sune påpekte var det for mange personlige feil som ble avgjørende, og da linjemannen også feilaktig vasket ut en icing som gjorde at vertene kunne gå opp i 3-1, så det ut til at hjemmelaget fikk mer energi. Vi fikk heller ikke muligheten til spill i power play, da Nicolay Andresen mente at det var på sin plass å hevne taklingen på back-makker Henrik Ødegaard – noe som førte til at også han ble utvist. 3-1 målet kom bare 52 sekunder før perioden var over, og når tredje periode heller ikke ble oppløftende for vår del må vi bare registrere at det ble utklassingssifre 6-1 i den første semifinale kampen.

 

Nå gjelder det å omstille seg til hjemmekampen førstkommende lørdag – for vi skal slå tilbake!

Kommentarer

kommentarer