06 mai LYKKE TIL VIDERE, OLE MORTEN

Ole Morten Furseth har informert klubben om at han ønsker seg nye utfordringer, og at han derfor ikke fornyer kontrakten sin med Frisk Asker.

 

Ole Morten med Kongepokalen

Ole Morten med Kongepokalen – Foto: Finn Eriksen

 

TO GODE ÅR I KLUBBEN

Ole Morten kom til oss for to sesonger siden, og hadde da vært førstekeeper for Kongsvinger i GET-ligaen. Grunnen til at valget da falt på Frisk, var at han ønsket å ta enda et steg i utviklingen sin. I tospann med Nicklas Dahlberg, og ikke minst under vingene til keepertrener Peter Josephson, så har vi med Ole Morten de siste sesongene vært meget godt forspent på keeperplassen. Det er ingen tvil om at Ole Morten har tatt enda flere steg, og at han har vært en sterk bidragsyter den tiden han har vært i klubben.

Nicolay Sørensen i Sportskomiteen sier dette om avgjørelsen til Ole Morten.

“Vi er enige i hans avgjørelse, og for hans egen utvikling bør han komme et sted hvor han får en rolle som førstekeeper – for det er han god nok til. Vi har vært glade for den tiden Ole Morten har vært oss, og han kommer til å bli savnet både av lagkamerater og alle oss rundt laget. Vi takker Ole Morten for tiden hans i Frisk Asker og ønsker han lykke til videre!”

Hvem vet, kanskje våre veier krysses ved en senere anledning?

 

 

Tre gode gubbar! Ole Morten sammen med Peter Josephson og Nicklas Dahlberg Foto: Finn Eriksen

Tre gode gubbar!
Ole Morten sammen med Peter Josephson og Nicklas Dahlberg etter at Kongepokalen var sikret.
Foto: Finn Eriksen

Kommentarer

kommentarer