23 apr LYSSE KLAR FOR TO NYE ÅR

Fredrik Lystad Jacobsen har skrevet under på en ny to-års avtale med klubben.

”Lysse”, som han går under i garderoben, kom til oss fra Sparta Sarpsborg for to sesonger siden, og hadde sin poengbeste sesong i hele karrieren i 2016/2017 sesongen. Forrige sesong ble litt amputert pga en skade, men Fredrik er nå på bedringens vei og stiller fit for fight til sesongstart. Fredrik er en ekte Asker-gutt som bidrar med mye fart og fysikk, noe som er helt nødvendig i dagens moderne hockey, og ikke minst har han opparbeidet seg massevis av rutine og er en leder i laget vårt.

Fredrik_Lystad_Jacobsen2– Det er særdeles viktig for oss å re-signere Fredrik på veien inn i ny arena og ikke minst mot et nytt NM gull! Fredrik er en av våre kontinuitetsbærere med de rette holdningene til idretten og omgivelsene rundt. Han behersker alle spillets faser og var sterkt savnet i semifinalene mot Storhamar. Lysse er en av lederne som skal gå foran på og utenfor isen og vise de yngre gutta hva som skal til på off-ice for å bli best, sier Dag Høyem i Sportskomiteen.

Lystad Jacobsen kom opp i A-laget til Frisk Asker i løpet av 2007/2008 sesongen, og fikk med seg ett seriegull og et par sesonger før han satte nesen mot Hamar og Storhamar. Der ble han i fire sesonger, før han pakket bagen og reiste til fabrikkbyen Sarpsborg. Nå har 28-åringen vært i Frisk i to sesonger, og har nå altså skrevet under på en ny to-års avtale. Vi gleder oss til å se ”Lysse” tilbake i godt gammelt slag i august.

 

Fredrik Lystad Jacobsens statistikk.

Kommentarer

kommentarer