06 mar – MÅ LADE OM OG KJØRE PÅ

Mandagens solide og imponerende 4-0 over Stavanger Oilers er allerede historie. Onsdag er det ny kamp og blanke ark i DNB Arena.

Tekst: Stein Halvorsen/Foto: Finn Eriksen

– Vi stiller med blanke ark og fargestifter tel – akkurat som i Prøysens vise “Du skal få en dag i mårå”, hvor han synger om nettopp det, smiler Sune Bergman og imponerer med kunnskap om og kjennskap til en kjent og kjær norsk folkedikter.

– Nå handler det kun om å nullstille seg, legger svensken til.

 

_MG_1349

Sune Bergman

NYE FORUTSETNINGER

Likevel – vi må dvele noen sekunder ved våre gutter og utklassingen av den regjerende norgesmesteren mandag i Askerhallen. Ikke bare scoret vi fire mål, men vi holdt også nullen.

– Det var en bra kamp, en virkelig bra kamp, sier Sune før han raskt legger til:

– Det er nye forutsetninger onsdag. Da spiller vi på bortebane. Stavanger må i prinsippet vinne, noe som helt sikkert kjennes veldig tøft. Akkurat som i den første kampen der borte vil hjemmelaget kommet knallhardt ut.

– For vår del gjelder det å være klar, være kjølig i topplokket, være tålmodig og spille smart.

 

IMPONERT AV ASKER-PUBLIKUMMET

Sune gir honnør til Asker-publikummet som møtte opp i et langt høyere antall i den andre hjemmekampen enn i den første – 1.250 tilskuere torsdag i forrige uke mot 1.794 tilskuere nå på mandag.

– Veldig bra. Det blir en mye bedre atmosfære og trykk på tribunen – og det merkes.

Pucken droppes kl. 19.00 i DNB Arena. Vi ønsker gutta masse lykke til – og minner samtidig om at det er kamp igjen allerede på fredag i Askerhallen.

Kommentarer

kommentarer