15 des MÅL OG SKRYT FRA SJEFEN

Det norske landslaget overrasket mange og var nær å slå stormakten Russland på Hamar torsdag. Med Anders Bastiansen og Henrik Ødegaard på det norske laget, måtte Russland ha sudden for å vinne, etter at det sto 3-3 etter ordinær tid. Anders scoret 2-1 målet etter godt samarbeid med Frölunda-spilleren Rosseli Olsen, og Henrik Ødegaard fikk skryt av landslagssjefen for innsatsen.

Dette lover godt foran OL, og vi gleder oss til fortsettelsen av turneringen!

 

På fredags kveld var det klart for Frankrike, og mens Anders Bastiansen fikk hvile var Henrik Ødegaard med på å knuse Frankrike med solide 6-0! Vi gratulerer tidligere Frisk-spiller, Christian Kåsastul, med sitt første landslagsmål!

 

MÅLSCORERE:

Period 1
NorwayMathis Olimb (power play) (Jonas Holøs) 2:42
NorwayKen Andre Olimb (Stefan Espeland, Mathis Olimb) 14:07
NorwayKristian Forsberg (Jonas Holøs, Henrik Holm) 18:26
Period 2
NorwayMats Rosseli Olsen (Eirik Salsten) 5:31
Period 3
NorwayAleksander Reichenberg (Johannes Johannesen, Christian Kåsastul) 10:00
NorwayChristian Kåsastul (Johannes Johannesen, Aleksander Reichenberg) 17:43

 

Lørdag var det klart for Norges siste kamp, og med seier mot Slovakia ville vi vinne turneringen. Etter tre perioder var det fortsatt målløst, og heller ikke i sudden greide noen av lagene å score. Dermed ble det straffer som avgjorde, og her var det Slovakia som var mest effektive. Med ett poeng ble det tredjeplass på Norge, men alt i alt en turnering som det norske landslaget absolutt har grunn til å være fornøyde med! Tabellen ble som følger til slutt:

 

TEAM GP W OTW OTL L GF GA PTS
Russia 3 3 0 0 0 10 6 6
Slovakia 3 2 0 1 0 7 5 5
Norway 3 1 0 1 0 9 5 4
France 3 0 0 0 3 3 13 0

 

Kommentarer

kommentarer