22 aug MÅLENE UTEBLE

LØRENSKOG ISHALL: Med våre fire ny-signeringer på tribunen måtte Sune nok en gang registrere at det ble tap i en treningskamp, men i motsetning til i de to foregående kampene (mot Lørenskog og Vålerengen hjemme i Askerhallen) sluttet ikke gutta å spille hockey etter én periode. Til tross for overlegen skuddstatistikk (33-17) var det hjemmelaget som scoret to mål mot vårt ene. Vårt mål var det backen Dag Christian Frøystad som sto for, assistert av Oskar Nilsson og Anders Bastiansen, mens Sebastian Johansen scoret begge målene for hjemmelaget. Ole Morten Furseth fikk igjen muligheten i mål, og mens det første målet kom via en Lørenskog-skøyte, skulle nok Ole Morten gjerne sett at han hadde greid å ta det siste målet som lurte seg inn under loffene hans.

IMG_2014_2

Jonathan Lafjell Ed

Som i de tidligere kampene fortsatte Sune å rullere på fire rekker, noe som betydde at unggutta fikk like mye spilletid som de etablerte spillerne. Og det igjen betydde at snittalderen til tider var på kun drøye 19 år, med Nils Fuglesang (19), Max Krogdahl (18), Magnus Geheb (19), Tobias Skuterud (20) og Viktor Granholm (20) på isen. I tillegg spilte Petter Ellefsen (20) på rekke med Medby og Bastiansen, og 18-åringen Jonathan Lafjell Ed var back-makker til Nick Pageau. Så gjenstår det å se hvem av disse unggutta som ender opp på lån til Ringerike, og hvem som ender opp på A-laget når sesongen tar til 9. september.

Onsdag går våre ny-signeringer på is sammen med resten av laget i Askerhallen (på is mellom kl 15 og 16), og alle fire ga uttrykk for at de gledet seg til å ta til på jobben. Hvis gutta er like gode på isen som de er hyggelige utenfor isen, har vi mye bra i vente! Til helgen reiser laget til Sverige hvor Geheb og Krogdahl ikke vil være med ettersom de skal være med U20-landslaget som skal delta i Super Challenge i Karlstad.

Kommentarer

kommentarer