15 jan MÅNEDENS SPILLER: VINNY SAPONARI

Før kveldens kamp mot Storhamar startet, fikk Vinny Saponari prisen for månedens spiller i GET-ligaen for desember.

 

Etter at han hadde bidratt med èn assist i kveldens 3-2 seier mot Storhamar, møtte vi Vinny i garderoben etter kampslutt. Han var veldig fornøyd med å få prisen, og med seieren i kveld, men måtte innrømme at oppladningen til dagens kamp kunne vært bedre.

“Jeg var dårlig i går og sov ikke så godt i natt, så det var ikke noen god oppladning til kamp, nei. Men jeg er veldig godt fornøyd med at vi vinner i kveld.”

“Når det gjelder prisen så vinner jeg den ikke alene, for uten de andre spillerne rundt deg på laget så vinner du ikke en sånn pris”, sier den sympatiske 26-åringen.

“Alle har bidratt, og alle som jeg har spilt sammen med har spilt veldig bra. Og når laget vinner så har man muligheten til å være suksessfull som spiller. Vi har ikke alltid spilt bra, men har måttet finne en måte og vinne kamper på”, sier Vinny Saponari.

 

3V5A0066

Vinny hilser på dagens puckgutter

 

STERK DEFENSIV JOBB

Om dagens kamp sier Vinny at det var et bra lag vi møtte, men at eget lag gjorde en god defensiv jobb i dag.

“Tendensen når man leder er vel at man legger seg litt bakpå, og de kom med alt de hadde i andre periode. Det har et bra lag, men vi tettet bra igjen bakover, og lot Nick (Dahlberg) ta det som måtte komme. Og flere gjorde en kjempejobb med å blokke skudd, så det var bra å se og det var en bra seier!”

Vi har hatt problemer med brudd etc etter at man har blokkert skudd – er det på tide at alle bruker “shot-blockers” på skøytene?

“Det er vel noen lag i USA som har gjort det obligatorisk, men jeg personlig liker ikke å bruke det. Jeg liker ikke følelsene det er å ha de på. Men jeg må vel innrømme at jeg har tenkt meg om et par ganger etter at vi har hatt så mange som har vært ute denne sesongen”, sier Vinny.

Vi gratulerer igjen Vinny med prisen, og ser frem til fortsettelsen!

Kommentarer

kommentarer