05 nov MARERITTSTART ØDELA

STJERNHALLEN: Før 10 minutter var spilt sto det 3-0, og da signalet gikk for første periode sto det 5-1. Til Stjernen. Til laget som scorer minst mål i GET-ligaen. Og når det bare går 12 sekunder av andre periode før 6-1 målet kommer, så sier det seg selv at det ble en tøff oppgave for gutta å snu det.

Alex Wall var tilbake fra skade, og var den som scoret vårt første mål. Assist var ved Mario Lamoureux og Nick Pageau. Nick reduserte til 6-2 assistert av Nicolay Andresen, og Fredrik Lystad Jacobsen reduserte til 6-3 assistert av Garry Nunn og Oskar Nilsson. Til slutt endte det 7-3 – og nok en storskrell for våre helter.

 

3V5A3444v1

Fredrik Lystad Jacobsen scoret sitt 4. mål for sesongen

“STRØMBRUDD”

I oppgjøret hjemme i Askerhallen var det våre helter som hadde bryteren på fra start, men i kveld så det mer ut som det var strømbrudd for hele gjengen. Og vi dro kjensel på kampbildet, for det var det samme som vi så mot Lillehammer for en ukes tid siden.

– Ja, det var samme kampbilde som mot Lillehammer. Vi må komme bedre i gang, for i dag var vi ikke med, sier Sune Bergman etter kampslutt.

– Jeg synes vi spilte en bra kamp i andre og tredje periode, hvor vi var det beste laget, men etter en sånn start så blir det selvsagt tungt.

Sune vil ikke peke på enkeltspillere, for det var et lag som tapte i kveld.

– Vi vinner som et lag – og vi taper som et lag, sier Sune.

 

TRENE OG HVILE

Etter et tett kampprogram skal det bli godt med noen dager med hvile. Men det blir neppe noe latmannsliv for Sunes menn, og det er kun fredag til søndag neste helg som blir fridager for gutta.

– Vi trener hardt frem til torsdag, så får gutta fri frem til søndag hvor vi møtes igjen. Nå gjelder det å lade batteriene, så får vi komme sterkere tilbake.

For det gjør vi?

– Absolutt! Fastslår Sune.

 

LES OGSÅ: Marerittstartperiode ødela for Frisk (Budstikka)

Kommentarer

kommentarer