19 apr MARIUS BJERKE FORLATER FRISK

Etter fire år som assisterende trener for Sune Bergman, forlater Marius Bjerke klubben.

– Vi fant det naturlig at når vi skal ut og hente inn ny hovedtrener, at vedkommende får velge sin egen assistent. Derfor ble det til at vi ikke fornyet kontrakten med Marius, sier Nicolay Sørensen.

– Marius har vært en god assistent for Sune, og vi må takke han for innsatsen i løpet av de fire årene han har vært her og ønsker han lykke til videre.

 

Marius_Bjerke

Etter fire år som assisterende trener forlater Marius Bjerke klubben.

 

TAKKNEMLIG FOR FIRE BRA ÅR

Selv sier Marius at han vil takke klubben for muligheten han har fått, og at han tar med seg mange gode minner fra tiden som trener i klubben.

– Finalen i fjor, og siste kampen på Jordal som vi vant, er gode minner jeg vil ta med meg, sier Marius.

– Jeg har hatt fire veldig bra år, og er takknemlig for å ha fått jobbet med et så bra lag med så mange gode spillere. Sune har vært en veldig god læremester, og har gitt meg inspirasjon til å fortsette. Jeg tror et miljøskifte kan bli bra, og et naturlig valg der jeg står nå. Hjertet mitt ligger i Frisk Asker, og jeg håper klubben får inn en ny trener som kan ta vare på klubbens profil. Man går inn i en viktig periode hvor klubben skal bygge administrasjon etc frem mot en ny hall, og jeg ønsker hele laget det beste. Håper de får suksess neste sesong, det fortjener mange av gutta, fortsetter Marius.

 

LES OGSÅ:  MARIUS BJERKE: EN GUTTEDRØM I OPPFYLLELSE

Sune Bergman 5

Parhestene Sune Bergman og Marius Bjerke

 

GET-LIGA TRENER ER MÅLET

32-åringen er klar på hva målet er.

– Målsetningen min er en dag å bli hovedtrener for et GET-liga lag.

– Så kanskje våre veier krysses igjen en vakker dag, avslutter Marius.

Vi ønsker han lykke til videre – og hvem vet, kanskje en dag…..

 

SISTE: MARIUS BJERKE TIL KONGSVINGER KNIGHTS

Det ble tirsdag klart at Marius er ansatt som hovedtrener i Kongsvinger Knights, som altså rykket ned til 1. divisjon etter at de tapte kvalifiseringen til Stjernen og Ringerike. Vi ønsker Marius lykke til!

 

Kommentarer

kommentarer