16 mai MEDBY MED NY KONTRAKT

Vi kan idag meddele at vi har signert en ny to-års kontrakt med Endre Medby.

Endre kom til oss fra Lillehammer før 16/17 sesongen, og hadde en fantastisk debutsesong hvor han endte opp med hele 20 mål og 21 assist på 43 kamper. Sesongen etter slet han lenge med en skade, før han denne sesongen var tilbake i godt gammelt slag. Han noterte seg for 16 mål og 18 assist i serien, før han banket til med 6 mål og 7 assist i sluttspillet som endte med NM gull.

– Endre er en fin gutt, som er godt likt av alle i og rundt klubben, sier Nicolay Sørensen i sportskomiteen.
– Han er en goalgetter, som virkelig har blomstret oss hos og som har fått ut deler av sitt store potensiale. Nå håper vi han tar enda ett steg og fortsetter utviklingen sammen med oss.

 

Endre jubler sammen med Victor Björkung og Martin Conradsson Foto: Finn Eriksen

Endre jubler for Kongepokalen sammen med Victor Björkung og Martin Conradsson
Foto: Finn Eriksen

 

Endre har selv dette å si om fremtiden:
– Er kjempefornøyd med å ha skrevet under for to nye år med Frisk. Er en kjempefin gjeng gutter på laget som jeg stortrives med, og vi har også et veldig bra lag som jeg tror og håper vil være med å kjempe om mer gull i de neste årene, sier Endre, og fortsetter,

– Noe som også blir veldig morsomt og er en kul opplevelse er CHL. Der får vi muligheten til å møte topp europeisk motstand, så får vi se litt hvor lista ligger. Om det blir gull der er jeg ikke helt sikker på, men en kul erfaring blir det ihvertfall!

Vi gleder oss over at #55 er med videre og ser frem til en ny spennende sesong med han på laget!

Kommentarer

kommentarer

Tags: