02 feb – MENTALT TRØTTE

ASKERHALLEN: Etter nedturen mot Stjernen skulle gutta slå tilbake mot et MS som har vært på hugget de siste kampene. Men slik skulle det ikke gå. For med dårlig flyt i det offensive spillet, svake pasninger og dårlige avslutninger, så holdt det for gjestene fra hovedstaden å overliste Nicklas èn gang. Målet kom 2.40 inn i andre periode, etter en første periode hvor det var lite som skjedde foran begge målene. Vår beste sjanse kom da vi fikk spille 5 mot 3 det siste minuttet av midtperioden, men MS sisteskanse lot seg ikke overliste.

3V5A0979

Litt gruff – men ikke nok tenning for gutta

 

– GJØR MAN INGEN MÅL….

“Gjør man ingen mål er det vanskelig å vinne hockeykamper”, er beskjeden fra en lettere oppgitt Sune Bergman etter kampslutt.

“Vi hadde ikke noe flyt, dårlig pasningsspill og holdt for lenge på pucken. Jeg tror gutta er litt mentalt trøtte, og vi orket ikke mobilisere i dag. Vi har vel mobilisert i så mange kamper nå at gutta begynner å bli slitne, og det meste sitter nok i hodet”, sier Sune, og sier at han også ser at vi ikke har den nødvendige bredden i troppen.

“Vi har ingen “ekstra-spillere” som de andre klubbene har, og som har forsterket nå før vinduet stengte. Det gjorde ikke vi, og det blir mye spill på noen spillere.”

Men det forklarer vel ikke helt at vi ikke vinner i dag?

“Nei, som jeg sa så var det for dårlig pasningsspill – og det gikk for sakte bakfra. Det ble ikke flyt i angrepsspillet, og vi var for omstendelige. Når man blir litt slitne blir det til at man tenker seg om litt for lenge, og da går det ikke raskt nok.”

Hva skal til for å få snudd dette mot Stjernen på søndag?

“Vi gir gutta fri i to dager, så tar vi en isøkt på søndag i Holmen Ishall før vi drar ned til Fredrikstad”, avslutter Sune.

 

NED PÅ 5. PLASS

Vålerengen vant kveldens kamp mot søndagens motstander, Stjernen, med 5-2, og gikk med det forbi oss på tabellen. Det er “tett som hagl” på tabellen, og det blir en intens kamp om de fire første plassene på tabellen. Ettersom vi tapte forrige oppgjøret mot Stjernen hjemme i Askerhallen, håper vi at gutta tar revansje når de møtes igjen i Stjernehallen søndag kl 17!

 

 

 

Kommentarer

kommentarer