29 sep – MER EFFEKTIVE ENN OSS

Det så lyst ut da Torstein Nordrum ga oss ledelsen etter drøye syv minutter, men derfra og ut ble det mye motbakke for gutta våre. For til tross for at skuddstatistikken endte 32-32 etter 60 minutters spill, måtte Kenneth Helgesson plukke ut fem pucker av buret mens Spartas keeper, Samuel Ward, holdt buret rent resten av kampen.

 

Det ble en travel kveld for Kenneth Helgesson

Det ble en travel kveld for Kenneth Helgesson

 

På forhånd trodde man nok at Sparta skulle kunne være en overkommelig oppgave etter vår gode start på sesongen, men det ble alt annet enn lett for Sunes menn. Og etter kampen var Sunes dom klar:

“De var mye mer effektive enn oss, og var også “hetere” enn oss i dag”, fastslår Sune, som også sier at det ble for mange personlige feil fra vår side som Sparta utnyttet til fulle.

“Hadde vi gjort mål på stolpeskuddet i andre perioden, så kunne det kanskje endt litt annerledes. Da kunne vi fått litt energi, men som helhet synes jeg de var bedre enn oss i dag. Det er bare å se på droppe-statistikken, så ser du at de var hetere enn oss. Og Sparta er et bra lag, så det er sånt som skjer”, sier Sune.

Noe positivt å ta med seg i det hele tatt?

“Ikke akkurat lett å komme på noe positivt når en har fått stryk 1-5”, sier Sune, før han konkluderer med

“Jo, jeg håper vel at vi har lært en lekse og gjør det bedre neste gang!”

 

MØTER MS SØNDAG

Og neste gang er borte mot Manglerud Star på søndag. Det er et Manglerud Star som overrasket stort i kveld, og slo Lørenskog i deres egen hall, og med det klatret forbi nettopp Lørenskog på tabellen. Begge har rett nok 8 poeng, som er 3 bak oss. For vår del satser vi på at gutta reiser seg på søndag, og at kveldens arbeidsuhell blir lagt bak oss rimelig fort. Vi håper også at flere tar turen til Manglerud Ishall enn det Sparta-supporterne vartet opp med i dag. For hvor var bortesupporterne i dag???

 

Dårlig oppmøte fra Sparta-supporterne i dag

Dårlig oppmøte fra Sparta-supporterne i dag

 

 

Kommentarer

kommentarer