06 mai NY FORWARD KLAR FOR FRISK

Vi har gleden av å informere om at Mikkel Seiergren Christiansen har signert en ett-års kontrakt med oss.

Mikkel Seiergren Christiansen er en storvokst forward på 190 cm som kan bekle flere roller. Han kan spille i en defensiv rolle, men innehar også offensive kvaliteter som han gjorde seg bemerket med i fjorårets 1.divisjon. I kvaliken til GET-Ligaen scoret han “game winning goal” for Tønsberg mot Lillehammer, i tillegg til 2-2 utligningen mot Kongsvinger. Han har et tungt skudd, har kvikke hender og god spilleforståelse. Han går “all in” i alle dueller og bruker størrelsen sin på en god måte, i følge rapportene vi har fått. Han er en treningsvillig gutt som har Furuset som moderklubb, og havnet i Vålerengen som juniorspiller mens han gikk på Wang. Han spilte tre sesonger for Hasle/Løren i 1. divisjon før han gikk til Tønsberg foran fjorårssesongen.

 

VELDIG SUGEN

Selv sier Mikkel at han gleder seg til å prøve seg i GET-ligaen.

Jeg er veldig sugen på dette, og synes det er moro at det gikk i orden med Frisk“, sier han etter at signeringen var et faktum.

Hvorfor nettopp Frisk?

Jeg hadde andre alternativer, men synes at Frisk er et bra lag som er flink til å utvikle spillere, og samtidig holde seg i toppen. Jeg kjenner Hellman godt, og han snakket veldig positivt om klubben.

Har GET vært målet ditt?

“Jeg tenkte at jeg skulle satse i 1. divisjon med Tønsberg i fjor og se hvordan det gikk. Det gikk jo over all forventning, og da henvendelsene fra GET-liga lag begynte å komme så tenkte jeg at det bare var å kjøre på! Jeg er veldig takknemlig for tilliten jeg fikk i Tønsberg, og jeg hadde en veldig fin periode der.”

Mikkel er for tiden inne i en tung eksamensperiode med studier i pedagogikk. Han har en bachelor og satser nå på en Master i spesialpedagogikk. Etter at han er ferdig med eksamen vil han slutte seg til troppen neste torsdag, og vil i det kommende året satse for fullt på hockey. Til tross for at han ikke kjenner andre enn en annen ny-signering, Endre Medby, fra før, så tror han at det går fort å bli kjent med de andre spillerne.

Jeg bodde med broren til Endre Medby, Henrik, i Tønsberg i fjor, så jeg kjenner Endre en del fra før av. Men i en hockeygarderobe går det fort å bli kjent med de andre gutta”, sier Mikkel som opprinnelig er fra Nittedal, men som nå har bosatt seg på Oppsal i Oslo.

Hva tror du at du kan tilføre laget?

Jeg har vel alltid vært en offensiv spiller, men jeg er villig til å ta den rollen som jeg får og gjøre den jobben som kreves. Jeg er kjempeglad for å ha fått muligheten, og ser frem til dette”, avslutter Mikkel.

 

VINNERSKALLE

Patrick Gandolfi Hellman har vært sentral i forhandlingene for å få Mikkel til klubben, og vårt nye medlem i Sportskomitèen har mye positivt å si om vår ny-signering.

Vi hentet Mikkel til Tønsberg da jeg var der i fjor på bakgrunn av hva vi hadde sett av han i 1.divisjon året tidligere. I Tønsberg tok han ytterligere steg, og jeg tror Mikkel med sin størrelse og sitt talent kan bli en fin bidragsyter i neste sesongs Frisk lag. Han er en treningsvillig gutt, som ofte har vært litt i skyggen av andre spillere, men jeg tror at GET er et naturlig neste steg i karrieren hans. Hans store styrke er en kanon av et skudd og ikke minst vinnerskalle“, sier Patrick om den tidligere Furuset-gutten.

Mikkel var en populær spiller i Tønsberg garderoben og jeg tror han vil passe fint inn i det laget Frisk er i ferd med å sette“, avslutter Patrick.

Noen av Mikkels mål for Tønsberg

Statistikk:

Statistikk fra Eliteprospects.com

 

Vi ønsker Mikkel velkommen til Frisk Asker!

 

Kommentarer

kommentarer